- Reaksiyon puanı
- 116,201
- Puanı
- 1,060
Sırada ben mi varımBizden geçti artık zirve işi, ben seni tutuyorum.
Zehirli oku attın
Sırada ben mi varımBizden geçti artık zirve işi, ben seni tutuyorum.
Sen kendini avuta dur.Verdiğimiz iki haftalık aranın ardından tahminlerimizi yaptık... 39 da kapanır, 49 da...
Ekli dosyayı görüntüle 95863
Tebrikler son anda iyi kurtardın bu maçta.Oooo şimdilik @bazinga 'yı yakaladım
Şükür bu hafta da 0 puan değil ama her hafta en az 7'ye tahammül edebilirim
@Felon, @HeisenBerg, @hayret bi şey @Doğan, @slhttnmtl ve sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai hariç herkese sıra gelecek.Sırada ben mi varım
Zehirli oku attın
Enes, Ateş seni çağırıyor.İnanıyorum ama başaramayacağım.@Tolstoyevski'ye bak hasanca üstadı bile geçmiş, bu fark bundan sonra kapanmaz. En azından küme düşmeyelim dedim ve tahminlerimi yaptım.
Ssjsjsmsjbsjjsjsm@Felon, @HeisenBerg, @hayret bi şey @Doğan, @slhttnmtl ve sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai hariç herkese sıra gelecek.Bu isimlere neden sıra gelmeyecek dersen bizim zirveyle işimiz yok, küme düşmemeye oynayan gururlu bir ekibiz.
@Dosi , buna pek güvenme derim iki gün sonra başka birini tutar.Sırada ben mi varım
Zehirli oku attın
Zaten açık açık yazmış, sırayla gittiğini@Dosi , buna pek güvenme derim iki gün sonra başka birini tutar.
Haftaya güzel başladık ama Alanya yaktı bizi.Günün ilk karşılaşmaları belli oldu ve 16.00 etabına dair tahminler açıklandı.
Gençlerbirliği-Alanyaspor maçı haftanın sürprizlerinden oldu ve hiç kimse puan alamadı...
Ekli dosyayı görüntüle 95860
Hedefim ilk 10@Felon, @HeisenBerg, @hayret bi şey @Doğan, @slhttnmtl ve sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai hariç herkese sıra gelecek.Bu isimlere neden sıra gelmeyecek dersen bizim zirveyle işimiz yok, küme düşmemeye oynayan gururlu bir ekibiz.
12 puanlık farkı kapatabilecek misin?Hedefim ilk 10
@MEnes ve @Dosi durdurulamıyorlar bu hafta.Ekli dosyayı görüntüle 95876
İyi akşamlar, Kicktipp severler.Haftanın yarısı tamamladı.Zirve @Tolstoyevski hemen arkasından,iki puan farkla yarışmanın hayaleti hasanca geliyor, yoldaşım @MEnes yoldaşım günün sürprizine imza atarak üç sıra birden yükselerek üçüncü sırayı aldı ve beni mors etti. @Dosi geçen haftaya göre bir basamak yükselerek dördüncülüğü kapıverdi. @bazinga önceki haftadaki çıkışını gösteremeyerek 2 sıra geriledi.
Farkı kapatıp fark atarsam da şaşırma12 puanlık farkı kapatabilecek misin?
Erken havaya girmeyeceğim. Bundan sonra puan gelmesede 7 puan limitini aldığım için memnunum bu hafta ama fazlası gelse fena olmazCumartesi etabı sonuçları belli oldu...
Günün son karşılaşmasında Galatasaray'ın uzatma dakikalarında attığı gol puan durumunda önemli değişikliklere neden oldu ve @Dosi ile @MEnes 2'şer basamak birden yükselerek zirve hattına tekrardan yaklaştı.
Malatya-Başakşehir ve Gençlerbirliği-Alanyaspor karşılaşmaları günün sürpriz sonuçlarına sahne oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 95886
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?