Kontrol etmeyi unuttum skorlarımı. 3 hafta önceki oranlar3 puanla başladık haftaya...
Bütün forum 2-0 konusunda anlaştınız da @MEnes ile bana niye söylemediniz.Malatya'nın 90+5'de attığı beraberlik golü tüm dengeleri değiştirdi..
Öte yandan Başakşehir-Denizlispor maçında zirve hattı ilginç bir şekilde aynı skoru vermiş bulunmakta. 2-0 o maçın en çok tercih edilen skoru oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 95526
Patron tamamen tesadüf.
Maç böyle bitse dahi sadece 1 puan kaybınız olacak 😏 @MEnes
Biz de fena tahminde bulunmamışız çok şükür.Maç böyle bitse dahi sadece 1 puan kaybınız olacak 😏 @MEnes
Seninki tesadüf olmuş olabilir de 45 kişinin aynı anda 2-0 tahmin ettiğine inanmamızı bekleme.Patron tamamen tesadüf.
Öyle bir beklentim yok.Whatsaap grubundan anlaşmış olabilirler.Seninki tesadüf olmuş olabilir de 45 kişinin aynı anda 2-0 tahmin ettiğine inanmamızı bekleme.
Ya bu hasanca kim? Adam yapıştı kaldı oraya indiremiyoruz.Malatya'nın 90+5'de attığı beraberlik golü tüm dengeleri değiştirdi..
Öte yandan Başakşehir-Denizlispor maçında zirve hattı ilginç bir şekilde aynı skoru vermiş bulunmakta. 2-0 o maçın en çok tercih edilen skoru oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 95526
Forumu uzaktan takip eden isimlerden biri olmalı, gizemli oluşundan dolayı bir şey diyemiyoruz saygı duymaktan başka.Ya bu hasanca kim? Adam yapıştı kaldı oraya indiremiyoruz.
3-1 oldu şimdi.Maç böyle bitse dahi sadece 1 puan kaybınız olacak 😏 @MEnes
Ne tesadüftür ki sende yarı gizemlisin adını bile gizliyorsun.Forumu uzaktan takip eden isimlerden biri olmalı, gizemli oluşundan dolayı bir şey diyemiyoruz saygı duymaktan başka.
Belki de... Kim bilir...Ne tesadüftür ki sende yarı gizemlisin adını bile gizliyorsun.Allahtan iletişim kurabiliyoruz da hayalet olmaktan çıktın.
Yorumunu skordan önce görüp üzüldüm ama sonra gördüm mevzuyu.3-1 oldu şimdi.
Maç böyle bitse dahi sadece 1 puan kaybınız olacak.
Bu arada maçın böyle bitme ihtimali %0.0001 falan. Kesin bol bol atar daha bunlar.
Her açıdan efsane bir maç oldu.Yorumunu skordan önce görüp üzüldüm ama sonra gördüm mevzuyu.
Biz kavga ettik ama işin sonunda puan alan olmadı
Galiba ilk kez herkes bir maçta patladı@Tolstoyevski @12.Adam
Bununla ikidir senle kapışınca zararlı çıkıyoruz. Nazar boncuğu artı buHer açıdan efsane bir maç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?