Aaa kırmızı formamız size benziyormuş onu demek istemiştim evet kütük beyGalatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz demişsin. O dediğinden farklı anlam çıkıyor, şimdi anladım ne demek istediğini![]()
Aaa kırmızı formamız size benziyormuş onu demek istemiştim evet kütük beyGalatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz demişsin. O dediğinden farklı anlam çıkıyor, şimdi anladım ne demek istediğini![]()
Sen bi de doğal besleniyorsun 😛Odur herhaldeBen geçmişle yaşayan birisiyim her hatıramı anımı her gün yeniliyorum ufacık bişi hatırlayınca çok mutlu oluyorum
![]()
![]()
@mrt-06
Yeni nesil ne yediğini hatırlamıyor artık kafalar uçmuş![]()
![]()
![]()
katarlılae aldı bein medya groupOdur herhaldeBen geçmişle yaşayan birisiyim her hatıramı anımı her gün yeniliyorum ufacık bişi hatırlayınca çok mutlu oluyorum
![]()
![]()
@mrt-06
Yeni nesil ne yediğini hatırlamıyor artık kafalar uçmuş![]()
![]()
![]()
Çocuklukta doğal beslenmenin faydalarıda vardır dedğin gibi sanırım abicimSen bi de doğal besleniyorsun 😛
Ne olacak şimdi en doğru sen blirsinkatarlılae aldı bein medya group
Kız başlıktan pompy senaryosu sandım konuyuBen çocukken babamların açık kanaldan izlediklerini hatırlıyorum hatta Beşiktaşın forma rengi beyaz değildi kırmızı turuncu gibimi ne değişik birşeydi aman neyse yine yaşımız ortaya çıkmasın![]()
![]()
@MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock
Ozaman babam her ay bosuna bosuna para vermesin zaten digitürkten maç dısında izledimiz bşi yok![]()
Ben bile sevmedim katara güven olmazÇölünüze dönün.@Çiğdem
Ben bile sevmedim katara güven olmaz
Ben bu konulardan anlamam ama pompy sevmediyse sıkıntı vardırÇölünüze dönün.@Çiğdem
@Tolstoyevski de zaten uzaydan komşusu @pompy in dilleri aynı gibiKız başlıktan pompy senaryosu sandım konuyu![]()