Sen de eskiyi konusunca aklıma onu sormak geldiSenin anlamadını ben ne bileyim abicim
Sen de eskiyi konusunca aklıma onu sormak geldiSenin anlamadını ben ne bileyim abicim
Sahi ne renkti oSen de eskiyi konusunca aklıma onu sormak geldiBeşikktas formasını düzeltecek değildim heralde
Belki de tv'den dolayı öyle hatırlıyorsundur o renkleri.Ben çocukken babamların açık kanaldan izlediklerini hatırlıyorum hatta Beşiktaşın forma rengi beyaz değildi kırmızı turuncu gibimi ne değişik birşeydi aman neyse yine yaşımız ortaya çıkmasın@MasacRE @xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock
Ozaman babam her ay bosuna bosuna para vermesin zaten digitürkten maç dısında izledimiz bşi yok
Bilgim yok açıkcası ama bunlar Digitürk'ü satın aldıktan sonra çok zarar ettiler diye okumuştum. Belki komple çıkar.Anlamadiğim şey Bein Sports sadece o mu ayrılacak? Bein media grubu ayrılmayacak mı? @mrt-06 yada haberi açan @Tolstoyevski
Aaa hiç aklımam gelmemiştiBelki de tv'den dolayı öyle hatırlıyorsundur o renkleri.
Bilgim yok açıkcası ama bunlar Digitürk'ü satın aldıktan sonra çok zarar ettiler diye okumuştum. Belki komple çıkar.
Bu mu?Sahi ne renkti oŞuankı gibi beyaz siyah değil turuncu gibi tamamen baska bir renkti hayal mayal hatırlıyorum ama senin tamamen aklındadır
Uzanlar alsa da yine eski tv dünyası olsa ahahaahBelki de tv'den dolayı öyle hatırlıyorsundur o renkleri.
Bilgim yok açıkcası ama bunlar Digitürk'ü satın aldıktan sonra çok zarar ettiler diye okumuştum. Belki komple çıkar.
Aaa olabilir 96 dan sonra 2000 arası evet tarih uyuyor renkte uyuyor böyle kırmızı turuncu gibiydi bu sanırım evet @mrt-06
2018-2019 sezonuAaa olabilir 96 dan sonra 2000 arası evet tarih uyuyor renkte uyuyor böyle kırmızı turuncu gibiydi bu sanırım evet @mrt-06Glatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz@MasacRE @Maskeli Fedai
Bir iki tane daha kırmızı vardı ama çocuktum dedinAaa olabilir 96 dan sonra 2000 arası evet tarih uyuyor renkte uyuyor böyle kırmızı turuncu gibiydi bu sanırım evet @mrt-06Glatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz@MasacRE @Maskeli Fedai
Gazetelerde yeniden magazin ağırlıklı çıplak fotolar falan.Uzanlar alsa da yine eski tv dünyası olsa ahahaah
Haaa cahilliğime ver ablacım.Aaa olabilir 96 dan sonra 2000 arası evet tarih uyuyor renkte uyuyor böyle kırmızı turuncu gibiydi bu sanırım evet @mrt-06Glatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz@MasacRE @Maskeli Fedai
Utanarak ama heycanla bakarıdmGazetelerde yeniden magazin ağırlıklı çıplak fotolar falan.
Galatasaray sarı kırmızı be ne beyazıAaa olabilir 96 dan sonra 2000 arası evet tarih uyuyor renkte uyuyor böyle kırmızı turuncu gibiydi bu sanırım evet @mrt-06Glatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz@MasacRE @Maskeli Fedai
Bir iki tane daha kırmızı vardı ama çocuktum dedin2000 ve sonrası o formalar. Sen 2000 ve sonrasında cocuk değilsin
Zaten 2000 de digitürk alıyor bunları babam ilk yıllarından beridir kullanıcı ve onda kutu yok kart varHaaa cahilliğime ver ablacım.
Yok bu bizimkide kırmızıymışya @Forumdash bulduGalatasaray sarı kırmızı be ne beyazı
Neyse ki digitürk yayın haklarına filan girdin emin oldum formadanZaten 2000 de digitürk alıyor bunları babam ilk yıllarından beridir kullanıcı ve onda kutu yok kart var
Benim dedim evet 2000 olmadan çünkü açık kanalda hatırlıyorum ama hayal mayal işte beşiktaşın böyle forması aklımdaydı 96 dan sonradır evet ben 5-6 yaşlarındayken işte zaten 96 dan itibaren hatırlıyorum 90ları 4 yılını yeter
Galatasaray gibi iyiki beyaza dönmüşüz demişsin. O dediğinden farklı anlam çıkıyor, şimdi anladım ne demek istediğiniYok bu bizimkide kırmızıymışya @Forumdash bulduSize benziyormusuz değişmesi iyi olmuş hem en iyi siya beyaz zaten
Odur herhaldeNeyse ki digitürk yayın haklarına filan girdin emin oldum formadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?