Süleyman Çakır'ın Ölümünün 10.Yılı Unutulmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin tartışmasız,seveniyle sevmeyeniyle(çakırı sevmeyen ve izlemeyen yoktur zaten) en büyük en efsane karakteri;SÜLEYMAN ÇAKIR

O öldüğünde yapılanları anlatmaya gerek yok neler yapılmadı ki..

Sadece 46 bölüm oynadı ama o kadar çok sevildi ki karakter adeta ölümsüzleştirildi.
Ve ölümünün 10.yılında bile Kurtlar Vadisi hayranlarından biri onu unutmadı :)

ef0db2eeee25036b1955b1f58d4745c5.jpg
İşte 10.yıl mezar taşı :D

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon @OzaN @Ahmad @destere @Forumdash @EveN @mrt-06 @Bully @sokak sanati @HachiKo @yatutarsa @xBUGRAx @denizz19 @yakup09

Son düzenleme:
O yaşlarda olsam ve elimde para olsa acaba ben de böyle bir şey yapar mıydım diye düşünüyorum. :D

benim için çok ayrı bir yeri var süleyman çakırın çünkü ben diğer insanlar gibi kurtlar vadisinde hayran olmadım oktay kaynarcaya benim kurtlar vadisine başlama sebebim oktay beydi
bayanlar baylar dizisinden hayrandım kendisine çocukluk aşkımdı 😳😳😳
kurtlar vadisi tanıtımlarında görünce heyecandan yerimde duramadım zaten selçuk yöntemide deli yürek dizisinden hayrandım kendisine baktım oktay ve selçuk bey kurtlar vadisi tanıtımlarda böyle başlamıştım bu diziyi takip etmeye :Z:Z:Z
oktay bey diziden çıktığında ilk defa bir dizi karakterine cenaze namazı kılındı akşamıda kuran okutuldu mevlüt yapıldı 🙂🙂🙂 futbol maçlarında saygı duruşu bile yapmışlar 🙂🙂🙂
vefat ilanları verildi gazetelere birde onu dizide öldüren oyuncuyuda parkta dövmüşlerdi haliti
:F osman sınav şöyle bir açıklama yapmıştı normal senaryoda 45.bölümde ölmücekmiş oktay bey kurtulucakmıs yani osman sınav 5 dakika düşündüm ve senaryoyu değiştirelek ölmesine karar verdim dedi sebep olarakta şeyi gösterdi sedat pekeri ziyarete gidiyormuş oktay kaynarca kendini fazla rolune kaptırdığını ileriye sürmüştü :T

benim için çok ayrı bir yeri var süleyman çakırın çünkü ben diğer insanlar gibi kurtlar vadisinde hayran olmadım oktay kaynarcaya benim kurtlar vadisine başlama sebebim oktay beydi
kurtlar vadisi tanıtımlarında görünce heyecandan yerimde duramadım zaten selçuk yöntemide deli yürek dizisinden hayrandım kendisine baktım oktay ve selçuk bey kurtlar vadisi tanıtımlarda böyle başlamıştım bu diziyi takip etmeye :Z:Z:Z
oktay bey diziden çıktığında ilk defa bir dizi karakterine cenaze namazı kılındı akşamıda kuran okutuldu mevlüt yapıldı 🙂🙂🙂 futbol maçlarında saygı duruşu bile yapmışlar 🙂🙂🙂
vefat ilanları verildi gazetelere birde onu dizide öldüren oyuncuyuda parkta dövmüşlerdi haliti
:F osman sınav şöyle bir açıklama yapmıştı normal senaryoda 45.bölümde ölmücekmiş oktay bey kurtulucakmıs yani osman sınav 5 dakika düşündüm ve senaryoyu değiştirelek ölmesine karar verdim dedi sebep olarakta şeyi gösterdi sedat pekeri ziyarete gidiyormuş oktay kaynarca kendini fazla rolune kaptırdığını ileriye sürmüştü :T
harbi mi (son cümle) :kiki: olur mu olur valla anlatılmaz yaşanır bi dönemdi :D ama asıl ölüm sebebi karagümrük çetesiyle alakalı diye düşünüyorum

Ne diyim büyük hayranlık. :D
buğra (yanlış anlama) yaşın kurtarmaz belki ama çakır öldüğünde yapılanları biliyosan bence normaldir millet cenaze namazları kıldı helvalar yapıldı halı sahalarda saygı duruşları mevlütler mezar taşları gazetelere verilen başsağlığı ilanları :D yani aklına ne geliyosa :D hatta çakırı öldüren haliti alışveriş merkezinde dövmüşlerdi :D bunun aynısı mematide de olmuştu :kiki:

vay arkadaş ya :D @XanTier aga ben 20.yılında mezar taşı yaptıracam gel beraber yaptıralım :D birimiz gazete ilan versin birimiz mevlüt falan okutsun :kiki:

Izlemiyorum ki ben diziyi ama Adanalı iyidir :F
babana süleyman çakır de sadece bu ismi söyle bakalım sana ne diyecek :D

harbi mi (son cümle) :kiki: olur mu olur valla anlatılmaz yaşanır bi dönemdi :D ama asıl ölüm sebebi karagümrük çetesiyle alakalı diye düşünüyorum

buğra (yanlış anlama) yaşın kurtarmaz belki ama çakır öldüğünde yapılanları biliyosan bence normaldir millet cenaze namazları kıldı helvalar yapıldı halı sahalarda saygı duruşları mevlütler mezar taşları gazetelere verilen başsağlığı ilanları :D yani aklına ne geliyosa :D hatta çakırı öldüren haliti alışveriş merkezinde dövmüşlerdi :D bunun aynısı mematide de olmuştu :kiki:

vay arkadaş ya :D @XanTier aga ben 20.yılında mezar taşı yaptıracam gel beraber yaptıralım :D birimiz gazete ilan versin birimiz mevlüt falan okutsun :kiki:

babana süleyman çakır de sadece bu ismi söyle bakalım sana ne diyecek :D
Yahu Çakır'ı biliyorum o sezon iyiydi o ara bakardım ara ara :F

buğra (yanlış anlama) yaşın kurtarmaz belki ama çakır öldüğünde yapılanları biliyosan bence normaldir millet cenaze namazları kıldı helvalar yapıldı halı sahalarda saygı duruşları mevlütler mezar taşları gazetelere cerilen başsağlığı ilanları :D yani aklına ne geliyosa :D hatta çakırı öldüren haliti alışveriş merkezinde dövmüşlerdi :D bunun aynısı mematide de olmuştu :kiki:

diğer konualr sadece söylenti osman sınavın resmi açıklaması şöyleydi oktay kaynarca normal senaryoda ölmücekmiş ama osman sınav bir odaya geçmiş ve 5 dakikada karar vermiş senaryoyu değiştirip oktay kayanrcaya seni diziden erken çıakrmaya karar verdik demiş
neden çıktığıyla ilgilide sedat pekeri ziyarete gidiyormuş bu yüzden çıktığını açıklamıstı osman sınav oktay kaynarcada biz sedatla akrabamıyız ne öyle bişi dedi herzaman gidiyordum ziyaretine diye savundu kendisini :bhr::bhr::bhr:

diğer konualr sadece söylenti osman sınavın resmi açıklaması şöyleydi oktay kaynarca normal senaryoda ölmücekmiş ama osman sınav bir odaya geçmiş ve 5 dakikada karar vermiş senaryoyu değiştirip oktay kayanrcaya seni diziden erken çıakrmaya karar verdik demiş
neden çıktığıyla ilgilide sedat pekeri ziyarete gidiyormuş bu yüzden çıktığını açıklamıstı osman sınav oktay kaynarcada biz sedatla akrabamıyız ne öyle bişi dedi herzaman gidiyordum ziyaretine diye savundu kendisini :bhr::bhr::bhr:
valla ne diyeceğimi bilemiyorum :D ama benim bildiğim ve inandığım olay bu değildi başkaydı
tehdit olayını biliyomusun sen

Ve o zamanlarda ben izlemiyodum. :( Hay s**ayım o zamanki kafama :(

Cakir'i kim vurmustu hatirlayamadim?
Linç edin bunu beyler :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,477
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto