Sözcü Gazetesi Semih'in Planını Deşifre Etti!

Konseyi izleyin adam açık açık dokunulmazligi kazanmak istemiyorum,sizide burda istemiyorum dedi :D

Adam smste 1.olunca görüşürüz :D

Semih nefreti insanı sözcü paçavrasını okumaya bile ikna eder :)))
Bu yorum alkışlanır:clapping: lütfen alkış butonu da olsun :F

Acun reyting için gönülleri palyaço etti)) gönüller bu kez Semih gibi biz de protesto ediyoruz oynamiyoruz dese acun ne çekip de izletecek))) ortada bir emek hırsızlığı acun elini ovuşturarak izliyor
Bu yorumdan ne anlamalıyız:F malum bi yorum yapınca anlamamiş muamelisi göruyoruz da:F

Anlasilmayacak bir şey yok. ortada karşı tarafa bile bile oyun kaybeden bir grup var buna biz futbolda emek hırsızlığı diyoruz yanı bildiğin şike. bu durumda federasyon devreye girip maçı iptal ediyor şike yapanı evine yolluyor. burda böyle olmaması acunun reyting için semihi kulanmasından dolayı
Bu yorum alkışlanır:clapping: lütfen alkış butonu da olsun :F

Bu yorumdan ne anlamalıyız:F malum bi yorum yapınca anlamamiş muamelisi göruyoruz da:F

Anlasilmayacak bir şey yok. ortada karşı tarafa bile bile oyun kaybeden bir grup var buna biz futbolda emek hırsızlığı diyoruz yanı bildiğin şike. bu durumda federasyon devreye girip maçı iptal ediyor şike yapanı evine yolluyor. burda böyle olmaması acunun reyting için semihi kulanmasından dolayı
Semih de senaryosuz yapımdan izinsiz hiç b***k yapamaz:X utopya canlı izleseydin acun hakkındaki görüşlerini görürdün:A yani yine iddia ediyorum dünkü olay tamamen senaryoydu:X survivora gel orda tartişalım :F gazı kaçık bu konunun:A

aman ne büyük olay ülke terörle canla başla mücadele veriyor konuşulan konuya bak rezillik resmen semihin planıymış vay arkadaş
şu survivordan aşırı soğudum tv8 i de silecem de maç falan olur diye silmiyorum

Muhteşem bir çözümleme yapmış Sözcü muazzam bir analitik zeka kendilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum :) Gerçekten bu tespiti yaparken çok düşünmüşler mi bak şimdi çok merak ettim. :A