Maskeli Fedai
Favori Üye
Nasıl hatırlamıyorsun yahu az hafızayı zorla)))Adı tam dilimin ucunda)))
Nasıl hatırlamıyorsun yahu az hafızayı zorla)))Adı tam dilimin ucunda)))
Yok sözcü için hafızamı zorlamaya değmez beyninlerini eve bırakıp çıkanların gazetesi sonuçta)))Nasıl hatırlamıyorsun yahu az hafızayı zorla)))
Ben de acaba @beyazsoy Sözcü'de işe mi girdi dedim çünkü Survivor ile ilgili ilk kez Sözcü'de bir haber görüyorum.beyazsoy bu haberi sözcüyle dalga geçmek için açtı galiba![]()
Hakkımı yeme yalnız beni Geriden takip ediyorlar )))Ben de acaba @beyazsoy Sözcü'de işe mi girdi dedim çünkü Survivor ile ilgili ilk kez Sözcü'de bir haber görüyorum.![]()
Sende konu açHakkımı yeme yalnız beni Geriden takip ediyorlar )))
Semih malum partili olunca sözcü atlamış habere)))
Adamlar ayda yılda bozuk saat misali bir doğru haber yapmışlar onu da görmesek ayıp olur)))Sende konu aç![]()
Bu yorum alkışlanırSemih nefreti insanı sözcü paçavrasını okumaya bile ikna eder))
Bu yorumdan ne anlamalıyızAcun reyting için gönülleri palyaço etti)) gönüller bu kez Semih gibi biz de protesto ediyoruz oynamiyoruz dese acun ne çekip de izletecek))) ortada bir emek hırsızlığı acun elini ovuşturarak izliyor
Bu yorum alkışlanırlütfen alkış butonu da olsun
Bu yorumdan ne anlamalıyızmalum bi yorum yapınca anlamamiş muamelisi göruyoruz da
![]()
Semih de senaryosuz yapımdan izinsiz hiç b***k yapamazAnlasilmayacak bir şey yok. ortada karşı tarafa bile bile oyun kaybeden bir grup var buna biz futbolda emek hırsızlığı diyoruz yanı bildiğin şike. bu durumda federasyon devreye girip maçı iptal ediyor şike yapanı evine yolluyor. burda böyle olmaması acunun reyting için semihi kulanmasından dolayı