2.ve 3.fragmanlar harika olmuş3. Fragman da gelmiş
Başlayacağım, baya güzel duruyor fragmanları.2.ve 3.fragmanlar harika olmuş
İçerde'nin fragmanlar da bomba bakalım totali kim alacak
@Yiğitt Söz'e de başla kanka muhakkak
Savaşçı'ya bakıyormuşsun zaten, Kanal D'mizin asker dizisi İsimsizler'e şans verecek misin pekiBaşlayacağım, baya güzel duruyor fragmanları.Atakan ne kadar çirkinleşmiş bu dizide? 😱
Haftaya başlarım, 1-2 hafta sonra da olabilir.
İsimsizler de güzel duruyor, üç kanalın da böyle diziler yapmasına sevindim. Ama İsimsizler'e bakmayı pek düşünmüyorum, bir güne iki dizi sığdıramam.Savaşçı'ya bakıyormuşsun zaten, Kanal D'mizin asker dizisi İsimsizler'e şans verecek misin pekiAsker gözüyle hepsini bi kıyaslamanı isterim
Ben Pazartesi hem Survivor, hem İçerde, hem de Söz'e bakıyorumİsimsizler de güzel duruyor, üç kanalın da böyle diziler yapmasına sevindim. Ama İsimsizler'e bakmayı pek düşünmüyorum, bir güne iki dizi sığdıramam.İçerde'ye başlamayı düşünüyorum üstüne.
Ben Fi'nin ilk bölümünü izledim. Savaşçı izliyorum. İçerde'nin 2-3 bölümünü izlemiştim de unuttum gitti, baştan başlayıp izlerim artık.Ben Pazartesi hem Survivor, hem İçerde, hem de Söz'e bakıyorum
Bir de Bodrum Masalı ve Fi, başka dizim yok
İçerde'ye başla tabii, zaman zaman ters köşelerden çıldıracaksın ama sezonun en bomba işi oldu kesinlikle39.bölümde de bitiyor, uzatmamaları güzel oldu
1. BÖLÜM
Bir asker dizisi daha, bu da ikinci dizim olsun bakalım.
Öncelikle dizi ilk dakikalardan itibaren sizi ekrana kilitliyor, çok beğendim ilk bölümü. Su Kutlu'yu konuk olarak görmek güzeldi, ölmesi üzdü tabi.Tolga Sarıtaş'ı bu role pek yakıştıramamıştım duyunca ama çok da iyi oturmuş bence. Diğer isimleri pek göremedik ama onları da ilerleyen bölümlerde bol bol göreceğiz herhalde.Erdem'in olayı da ilk bölüme damga vurdu, Nazlı'yı da kurtardık. Bu arada Yavuz ile şu hastanedeki hemşire arasında bir şeyler olacak, seziyorum.
2. bölümü de cuma izlerim.
@Bully @Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?