Star Söz - Dizi Yorumları

O bilindik ekipten kimse ölmez onların dışında birisi şehit olur bence

Bilindik ekipten kimseyi öldürmezler. Dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, üçüncü sezonu da yapacağız demiş. O yüzden ön planda olanlardan kimseyi öldürmezler, rahat olabiliriz.

Yalnız fikrimi belirtmem gerekirse üçüncü sezon olursa muhtemelen izlemem, şuan bile izlerken sıkılıyorum. Hazır reytingler de iyiyken, tadında bitirsinler.
@Yiğitt

Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz de
3.Sezon olmamalı zaten reytingleri çok düştü
3.Sezon rezil olurlar izleyeceğimi ben de sanmıyorum

Aaa onu konuştuk @Yiğitt ile biz de
3.Sezon olmamalı zaten reytingleri çok düştü
3.Sezon rezil olurlar izleyeceğimi ben de sanmıyorum

@Yiğitt bey izlemem demiş ama o kesin Çaylak için izler.
Reytingleri hala yeterli seviyede ama üçüncü sezon olursa çok düşebilir. Hazır efsaneyken, reytingler iyiyken bitirsinler bu sezon.

@Yiğitt bey izlemem demiş ama o kesin Çaylak için izler.
Reytingleri hala yeterli seviyede ama üçüncü sezon olursa çok düşebilir. Hazır efsaneyken, reytingler iyiyken bitirsinler bu sezon.
Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor
3.Sezon erken final yaparlar Kırgın Çiçekler gibi

Bu reytingler daha Hazirana kadar devam eder düşmeye , Acun bey sürekli Söz denr eyting çalıp duruyor
Seneye güzel diziler gelir, bu sezonu kapattık Söz'le. 2. sezon şansını verdim ve sezonu da bitiriyorum, daha napayım? Söz'e yakışan tadında bitirmek olur.

Acun en çok Söz'den reyting çaldı bu sezon zaten, dediğim gibi üçüncü sezon yaparlarsa izlemem. Tamamen Çukur'a ayırırım Pazartesi günümü.