Böyle giderse Çukur geçemeyecek Söz'ü.
Söz 7 ortalamaya çıkmalı bu hafta Aras dev gibi adamı dövüyorBöyle giderse Çukur geçemeyecek Söz'ü.
Çıkar çıkar, Ateş mi Fatma mi öldü diye reklam yapıyorlar.
Bizde dev gibi adam dövüyoruz ayoll fragmana bakta korkÇıkar çıkar, Ateş mi Fatma mi öldü diye reklam yapıyorlar.
Çıkar çıkar, Ateş mi Fatma mi öldü diye reklam yapıyorlar.
Biz SÖZ izliyoruz, çatla.Bizde dev gibi adam dövüyoruz ayoll fragmana bakta kork
İnşallah o da ölmemiştir.Fatmanın öldüğü o kadar belli ki Ateşi heyecan için göstermiyorlar
Fatih gelince ne olacak asıl onu merak ediyorum benBiz SÖZ izliyoruz, çatla.
İnşallah o da ölmemiştir.Dizideki mezar sahnesi Battal'ın.
Biz SÖZ izliyoruz, çatla.
İnşallah o da ölmemiştir.Dizideki mezar sahnesi Battal'ın.
22. BÖLÜM
Güzel bölümdü yine, bu aralar heyecan arttı.Fatma öldü ciddi ciddi, üzüldüm.Öldüren terörist de Hafız'ı aradı, şaşırdım. Bizimkiler köyü ve köylüleri kurtardı, oradaki sahneler de güzeldi. Bizim Çaylak'a da kızı istedik.
23. Bölüm Fragmanı:
Müzik harika olmuş.@Sherlock @Yakamoz-Asi @Çiğdem- @vadikızı
22. BÖLÜM
Güzel bölümdü yine, bu aralar heyecan arttı.Fatma öldü ciddi ciddi, üzüldüm.Öldüren terörist de Hafız'ı aradı, şaşırdım. Bizimkiler köyü ve köylüleri kurtardı, oradaki sahneler de güzeldi. Bizim Çaylak'a da kızı istedik.
23. Bölüm Fragmanı:
22. BÖLÜM
23. Bölüm Fragmanı:
Senin bu diziyi izlediğini şuan öğrendim @Ahmed 😱😱😱Bana etiket nerde.s.s
Aynen, hep bakıyordum evde izleniyor diye ama kendimi ise 4-5 bölüm önceden sarmaya başladı.
@Yiğitt Falcı değilya, haklı ozaman etiket etmeme de ayollAynen, hep bakıyordum evde izleniyor diye ama kendimi ise 4-5 bölüm önceden sarmaya başladı.
Ben uzak kaldım olaydan, anlat bana da.
Ozaman niye etiket etmiyorsun sana kızıyor işteİzliyor tabi, görmüyon mu yorumlarını? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?