Beyazsoy bir şey sormak istiyorum.Tamam anlıyoruz bunu her halinle Beren Saat'i sevmeyen birisin eyvallah,saygı da duyarım.Zaten bende takip etmiyorum kendisini.Ancak neden ısrarla Beren Saat'i kötüleyecek mesajlar paylaşıyorsun bunu anlayabilmiş değilim.Bu sadece senin için değil,karşılıklı birbirlerine inat edermişçesine konu açanlara da söylüyorum.Sen Kurtlar Vadisi Pusu'yu seversin ve sana göre bu dizi başarılıdır.Örnek Revan İntikam'ı izliyordur dizi onun için başarılıdır.Emin olun sizin burada yaptığınız kıyaslamalar çok çok gereksiz ve haddini aşan konumda.Sen kendi sevdiğin diziyle ilgilen,bir başkası kendi sevdiği diziyle.Ama böyle karşılıklı inatlaşmanın kesinlikle sonu yok.Hiç konuyla alakası olmayan biri bile sırf sinir etme amaçlı her mesaja cevap atıyor.Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli davranın.Kendim için zaten böyle bir talebim yok.2-3 dizi için bu denli atışmalara gerek yok.Emin olun dizinin kendi oyuncuları bile bu kadar takmıyordur bu reytingleri![]()
Beren Saat güzel kadın allah için ama Tuba'dan sonra gelirher zaman ayrıca ankette Türkan Şoray'ın birinci olmasıda ilginç olmuş bence sıralama
1)Tuba Büyüküstün
2)Beren Saat şeklinde olmalıydı
Beren Saat güzel kadın allah için ama Tuba'dan sonra gelirher zaman ayrıca ankette Türkan Şoray'ın birinci olmasıda ilginç olmuş bence sıralama
1)Tuba Büyüküstün
2)Beren Saat şeklinde olmalıydı
Dream'de bunu diyorsa dağılın.![]()
izledikleri filin ve dizilere gore oyluyorlar demekki al yazmalim cok gosterilmis rusyada
Doğruya doğru şimdi Beren güzel bir kadın oyunculuğunu ve kendisini sevmemem bu gerçeği değiştirmez
- - - Ekleme - - -
Türkan Şoray çok güzel bir kadın değil bence ne kadar etkisinde kalırlarsa kalsınlar listedeki diğer isimleri göz önünde bulundurursak ve anket güzellik üzerineyse sonuç farklı olmalıydı
Deniz sen ne diyon ya
Selen Soyder İlk 10 da
Beren İlk 20 de
Anca Gülerim![]()
Yahu sana ne dedim? Beren'cilerin haberi olsaydı o siteden KVP'ciler gibi onlarda yuklenirdi siteye...Neçati Şaşmaz kim ki Kenan İmirzalioğlu'ndan iyi oyuncu seçilmiş...tek sen oy kulansan eyvallah ama çok kişi kulamıs çoğunluk dogruda birleşir merak etme. adamlar berenı sevmemıs işte ben ne yapayim)))))
Yahu sana ne dedim? Beren'cilerin haberi olsaydı o siteden KVP'ciler gibi onlarda yuklenirdi siteye...Neçati Şaşmaz kim ki Kenan İmirzalioğlu'ndan iyi oyuncu seçilmiş...
eksiğin var....vadidaşların hepsi yüklenseydi siteye k.imirzalioğlu oy bile alamazdı.....o yüzden diğerlerine puan gitmiş......[&:]
Yahu sana ne dedim? Beren'cilerin haberi olsaydı o siteden KVP'ciler gibi onlarda yuklenirdi siteye...Neçati Şaşmaz kim ki Kenan İmirzalioğlu'ndan iyi oyuncu seçilmiş...
Belkide hepi topu okadarsınız 😉eksiğin var....vadidaşların hepsi yüklenseydi siteye k.imirzalioğlu oy bile alamazdı.....o yüzden diğerlerine puan gitmiş......[&:]
ciddiye almadık.....cididye alıncak konular iyi biliriz biz....merak etme sennnnnnnn......Belkide hepi topu okadarsınız 😉
Ciddiye aldiğiniz konu bu işte linkler sizden yollanmiş.Ciddiye aldiğiniz konu buysa ciddiye almadiklariniz merak ediyorum.Ciddiyetinizde bile hepi topu bu kadarciksiniz işte.ciddiye almadık.....cididye alıncak konular iyi biliriz biz....merak etme sennnnnnnn......![]()
yarın akşamı ciddiye alıyoz bak....hepi topu kaç kişiymiş totale bak ordan gör....nede olsa tüm türkiyeye hitap ediyor...hepi topular yüzde 8 e göre konuşur.....çünkü hepi topu o kadarlar....gerçi ordada vadi önde ya....neyse...hepi topular senin olsun....ciddiye almadığımızda beren saat...gerçi konuşulacak kadar da ciddiye almıyom ama sırf sen sordun diye....biz ciddiye almıyoz acun alıyo....ikincilik yolunda rakibiniz yetenek bundan sonra ...iyi başarılar size.....(e)Ciddiye aldiğiniz konu bu işte linkler sizden yollanmiş.Ciddiye aldiğiniz konu buysa ciddiye almadiklariniz merak ediyorum.Ciddiyetinizde bile hepi topu bu kadarciksiniz işte.