Ruslar Beren Saat'i Güzel Bulmamış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ister al ister alma adamlar dışardan bakıyor biz olayın icindeyiz onların doğru karar vermesi daha muhtemel

Nasıl bi mantık? Ben onlardan hiçbirini tanımıyor hepsi kötü oyuncu desem hepsi çirkin desem ben mi daha doğru karar veririm?

ruslar nasıl bereni güzel bulmamış....tez kelleri vurula sultanım......[8D]

Nasıl bi mantık? Ben onlardan hiçbirini tanımıyor hepsi kötü oyuncu desem hepsi çirkin desem ben mi daha doğru karar veririm?

tek sen oy kulansan eyvallah ama çok kişi kulamıs çoğunluk dogruda birleşir merak etme. adamlar berenı sevmemıs işte ben ne yapayim :))))))

Listede yer alanlari tebrik ederim :)

O değil de Ayşe... Batır mıydı neydi, o kadın yok listede. Acaba güzel olmadığı için mi girememiş ilk 40'a. :d

Bir kere hit kazanmak için açılmış bir konu çünkü başlığından belli Ruslar Beren Saat'i Güzel Bulmamış ne alaka Beren Saatle . Neden 22. sıradaki bir ismi başlığa koymuyorsunda Beren Saat'i koyuyorsun? Başlık bir kere çok yalnış. Ruslar en çok hangi Türk oyuncuları seviyor gibi başlık yapabilirdin.Bu konu çok sıkıcı olmaya başladı.

Son düzenleme:
Berkann yüzyılın golünü atar ve takas söyleyecek laf bulamayıp "yav he he" der. Yakıştıramadım takas'a.:D

O değil de Ayşe... Batır mıydı neydi, o kadın yok listede. Acaba güzel olmadığı için mi girememiş ilk 40'a. :d

Berkann yüzyılın golünü atar ve takas söyleyecek laf bulamayıp "yav he he" der. Yakıştıramadım takas'a.:D

direkten döndü o top burak :D konuyla alakası olmayan mesajlara cevap vermek yapıma ters ondan takmıyom yoksa yok napim demek ki ruslar güzel bulmamış :kiki:

Bir kere hit kazanmak için açılmış bir konu çünkü başlığından belli Ruslar Beren Saat'i Güzel Bulmamış ne alaka Beren Saatle . Neden 22. sıradaki bir ismi başlığa koymuyorsunda Beren Saat'i koyuyorsun? Başlık bir kere çok yalnış. Ruslar en çok hangi Türk oyuncuları seviyor gibi başlık yapabilirdin.Bu konu çok sıkıcı olmaya başladı.

çünkü bu sonuç beni şaşırtti daha oncede yazdım berenı daha.başlarda aradim.bulamadım.

burda Beren Beren diye ölen arkadaşlar varken ruslarin berenı değilde engin akyuregı en iyi oyuncu ve en yakisikli seçmeleri ilginç. geldi.

yoksa turkıyedekı sonuçlara benzer çıksaydı hiç konu açmaya değer gormezdim

Yine kışkırtmaya yönelik açılmış bir konu az sonra kapanır :)

Beyazsoy bir şey sormak istiyorum.Tamam anlıyoruz bunu her halinle Beren Saat'i sevmeyen birisin eyvallah,saygı da duyarım.Zaten bende takip etmiyorum kendisini.Ancak neden ısrarla Beren Saat'i kötüleyecek mesajlar paylaşıyorsun bunu anlayabilmiş değilim.Bu sadece senin için değil,karşılıklı birbirlerine inat edermişçesine konu açanlara da söylüyorum.Sen Kurtlar Vadisi Pusu'yu seversin ve sana göre bu dizi başarılıdır.Örnek Revan İntikam'ı izliyordur dizi onun için başarılıdır.Emin olun sizin burada yaptığınız kıyaslamalar çok çok gereksiz ve haddini aşan konumda.Sen kendi sevdiğin diziyle ilgilen,bir başkası kendi sevdiği diziyle.Ama böyle karşılıklı inatlaşmanın kesinlikle sonu yok.Hiç konuyla alakası olmayan biri bile sırf sinir etme amaçlı her mesaja cevap atıyor.Lütfen bu konuda biraz daha dikkatli davranın.Kendim için zaten böyle bir talebim yok.2-3 dizi için bu denli atışmalara gerek yok.Emin olun dizinin kendi oyuncuları bile bu kadar takmıyordur bu reytingleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...