ister al ister alma adamlar dışardan bakıyor biz olayın icindeyiz onların doğru karar vermesi daha muhtemel
Nasıl bi mantık? Ben onlardan hiçbirini tanımıyor hepsi kötü oyuncu desem hepsi çirkin desem ben mi daha doğru karar veririm?
ister al ister alma adamlar dışardan bakıyor biz olayın icindeyiz onların doğru karar vermesi daha muhtemel
Nasıl bi mantık? Ben onlardan hiçbirini tanımıyor hepsi kötü oyuncu desem hepsi çirkin desem ben mi daha doğru karar veririm?
O değil de Ayşe... Batır mıydı neydi, o kadın yok listede. Acaba güzel olmadığı için mi girememiş ilk 40'a.
O değil de Ayşe... Batır mıydı neydi, o kadın yok listede. Acaba güzel olmadığı için mi girememiş ilk 40'a.
Berkann yüzyılın golünü atar ve takas söyleyecek laf bulamayıp "yav he he" der. Yakıştıramadım takas'a.
Bir kere hit kazanmak için açılmış bir konu çünkü başlığından belli Ruslar Beren Saat'i Güzel Bulmamış ne alaka Beren Saatle . Neden 22. sıradaki bir ismi başlığa koymuyorsunda Beren Saat'i koyuyorsun? Başlık bir kere çok yalnış. Ruslar en çok hangi Türk oyuncuları seviyor gibi başlık yapabilirdin.Bu konu çok sıkıcı olmaya başladı.
Yine kışkırtmaya yönelik açılmış bir konu az sonra kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?