FK4 Run Lola Run / Koş Lola Koş (1998) Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Run Lola Run (1998)

+ Öncelikle çekim tarzı kimin fikriyse elinden öpmek lazım, acayip başarılı ve filmi tek başıma taşıyan bir etken oldu diyebiliriz.

+ Başrollerin ikiside iyiydi ama ana olan yani bayan gerçekten çok yakışıyordu ve gerçekten hoş bir bayandı.

+ Film kendini izlettiriyordu tabirini kullanabilirim, belki hikaye çok iyi değildi ama içine çekmeyi başardı, atmosferi güzeldi diyelim genel olarak.

+ Bence 3 tane hatalı kısım vardı. Döngüler arası koydukları yatakta ki kısa sahneler keşke dolu olsaydı, sonra son döngüdeki kumarhane sahnesi sıkıntılı ve devamında ki silahı geri verme daha büyük bir saçmalıktı.

+ Film IMDb'den 7.8, Sinemalar.com'dan 8.2 puanla değerlendirilmiş. Filmin havası çok güzeldi keşke o kısımlar düzgün olaydıda efsane kategorisinde yer açsaydık der ve,

Filme Puanım: 8.0

UmfoIucgLH.png

Son düzenleme:
@kaan955 Kumarhane sahnesinde birkaç dakika içinde 6 haneli rakam kazanıp elini kolunu sallaya sallaya çıkması sence de mantıksız değil mi? Eğer birkaç dakikada 6 haneli rakam kazanan birini elini kolunu sallaya sallaya bırakan bir Kumarhane şirketi varsa dünya üzerinde, işte o zaman tüm söylediklerimi geri alırım. :)

@kaan955 Kumarhane sahnesinde birkaç dakika içinde 6 haneli rakam kazanıp elini kolunu sallaya sallaya çıkması sence de mantıksız değil mi? Eğer birkaç dakikada 6 haneli rakam kazanan birini elini kolunu sallaya sallaya bırakan bir Kumarhane şirketi varsa dünya üzerinde, işte o zaman tüm söylediklerimi geri alırım. :)
Zamanda sıkıntı yoktu bence. :D Çünkü bir önceki döngüde ki babasının bankasını soyarkendi aynı zamanı harcadıda bence hikayeyi yapamadılar orada.

Diğer dediğine bende katılıyorum, önce fakir dediler dışarı atıcaklardı baktı alayı 20 20 geldi zengin oldu çıktı. İçeri alıp parayıda vermezdi kimse. :D

Ama şu var orada herşeyi yapabileceğini göstermeye çalışıyordu ana fikir oydu, normaldi fakat yapamadılar hani olmadı orası. İstediğim hazzı alamadım.

Dediğiniz kadar garip bir filmiş. :D

Öncelikle başrol iki ismi çok beğendim. Özellikle Lola çok iyiydi. Çok iyi bir seçim yapılmış Lola için.

Filmin yarısı zaten Lola'nın koşmalarıyla geçiyor. :D Garip bir şekilde hiç sıkılmadan izledim filmi. Sürükleyici ve güzel bir filmdi. Hikayesi, senaryosu pek iyi değildi ama bize çok güzel yansıtmışlardı. Önemli olanda o zaten. :)

Filmde o beyaz araba ile siyah arabanın çarpışma sahneleri güldürdü. :D

Dediğim gibi film beni hiç sıkmadı. Süresinin kısa olmasıda iyiydi tabiki. Sürükleyici olması çok iyiydi. Konusu dediğim gibi pek parlak değildi ama izleyiciye çok güzel yansıtmışlardı. :) Ama filmin bazı sitelerde çok abartıldığını gördüm, o kadar abartmamak gerek.

Son olarak filmin oyunuda varmış. :D

Puanım : 7.5