Rtük Sizce Verdiği Cezalarda Haklı mı ?

Sizce Haklı mı ?

• Haklı

Oy: 3 30.0%
  • Haksız

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Halk Tv, Cem Tv gibi kanallara yönelik verilen cezalarda Rtük sizce haklı mı ?

Halk Tv her ne kadar canlı yayın yaparak insalata olayları aktarsa da çok kışkırtıcı işler yaptı. Yalan haberler nedeniyle ceza doğru bence.

Son düzenleme:
Kesinlikle haklı değil. Gerçekleri olduğu gibi aktaran kanallar oldukları için bu cezayı aldıklarını düşünüyorum.

Haklı felan değil !

Kesinlikle haklı değil. Gerçekleri olduğu gibi aktaran kanallar oldukları için bu cezayı aldıklarını düşünüyorum.

Biraz daha sağduyulu yaklaşmanızı öneririm. Milleti en çok kışkırtan şeylerden birisi de bu kanallar. Asıl provokasyonu bunlar yapıyor. Ve ceza normal. Taraflısınız tamam. Ben de taraflıyım. Ama sağduyulu olun. Körü körüne savunmayın lütfen.

Halk Tv'nin gerçekleri olduğu gibi yansıtması:

varan 1(borsa düştü yalanı)

Halk TV'nin ''Borsa Düştü'' Yalanı!

Varan 2

1052.jpg

daha sayardımda vaktim yok.:D

Yalan ve halkı kışkırtıcı haberler yaptıkları için cezayı çok doğru buldum.

Varan 3( Halkı kışkırtma)

page_halk-tv-erdoganin-donusu-yerine-penguen-belgeseli-yayinladi_827080644.jpg

Doğru tabi ceza almamaları gerekiyordu diymi!

Halkı kışkırtma ve yalan haberden ceza veriliyor.Söylediğiniz şeylerin arkasında kanıt olsun öyle konuşalım.Kafasına göre gelip konuşan çok!

Biraz daha sağduyulu yaklaşmanızı öneririm. Milleti en çok kışkırtan şeylerden birisi de bu kanallar. Asıl provokasyonu bunlar yapıyor. Ve ceza normal. Taraflısınız tamam. Ben de taraflıyım. Ama sağduyulu olun. Körü körüne savunmayın lütfen.
Neyin sağduyusunu istiyorsun Melih. Hala provakasyon yapıyorlar diyorsun. İnsanların neler yaşadıklarını en iyi şekilde anlatan kanal olduğu için mi provakasyon yapar oldu bu kanallar ? Körü körüne bir şey savunduğum yok, gerçekleri çok iyi görebildiğim için sağlam düşünceler üzerindeyim rahat olabilirsin. :)

İnsanların haber alma özgürlüğünü kısıtlamak ne zaman haklı oldu?

Neyin sağduyusunu istiyorsun Melih. Hala provakasyon yapıyorlar diyorsun. İnsanların neler yaşadıklarını en iyi şekilde anlatan kanal olduğu için mi provakasyon yapar oldu bu kanallar ? Körü körüne bir şey savunduğum yok, gerçekleri çok iyi görebildiğim için sağlam düşünceler üzerindeyim rahat olabilirsin. :)

Amaçları belli değil mi? Hem provakasyon hem gelir.:):)

1370779601-televizyon-halk-tv.jpg

Sen gerçekleri nasıl ve nerede gördün sorması ayıp?:D

Halk Tv canlı yayın yapsa da olayı bir süre sonra parti propagandası haline getirdiler. Sonuçta o kanalı sadece Chpliler izlemiyordu o gün. :)

Fakat şöyle bir şey var ki, bilerek yalan haber yapmazlar. Olay o an yaşanıyordu ve o anı paylaşmak durumundalardı. O yüzden bu hatalara "son dakika" haberlerinde yapılan hatalardan biri gibi bakmak gerekir diye düşünüyorum. :)

Ayrıca bu kanallara ceza vermeden önce; olayları yanlış yansıtan, yalan videolarla haber yapan ya da hiç haber yapmayan kanallara da ceza verilmeliydi. :)

Varan 3( Halkı kışkırtma)

page_halk-tv-erdoganin-donusu-yerine-penguen-belgeseli-yayinladi_827080644.jpg

Doğru tabi ceza almamaları gerekiyordu diymi!

Halkı kışkırtma ve yalan haberden ceza veriliyor.Söylediğiniz şeylerin arkasında kanıt olsun öyle konuşalım.Kafasına göre gelip konuşan çok!
Bunun neresi kışkırtıcı gayet doğru söylemiş. :D

Onlara "olayları aktardığı için" değil, "yalan ve kışkırtıcı haber yaptıkları için" ceza verildi Deniz. Sen olayı fazla genele yayıyorsun. Sanki ilk dediğim şey yüzünden cceza verilmiş gibi davranıyosun ve bu bildiğin körü körüe savunmaktır!
Son cümlene inanmıyorum.

Amaçları belli değil mi? Hem provakasyon hem gelir.:):)

Sen gerçekleri nasıl ve nerede gördün sorması ayıp?:D
Gerçekleri nasıl gördüm biliyor musun ? Ekrana yansıyan görüntülerden, gözü çıkan insanlardan, kurşun yiyen ve biber gazı yiyen insanlardan. Panzerin altında ezilen insanlardan gördüm gerçeği. Sayayım mı daha ?

Bunun neresi kışkırtıcı gayet doğru söylemiş. :D

Doğru daha dün başbakanı linç etsinler inşallah diyen birine normal gelir.:)

- - - Ekleme - - -

Gerçekleri nasıl gördüm biliyor musun ? Ekrana yansıyan görüntülerden, gözü çıkan insanlardan, kurşun yiyen ve biber gazı yiyen insanlardan. Panzerin altında ezilen insanlardan gördüm gerçeği. Sayayım mı daha ?

Panzerin altında ezilen?:D