Teşekkürler cevap için.Halk Tv her ne kadar canlı yayın yaparak imalata olayları aktarsa da çok kışkırtıcı işler yaptı. Yalan haberler nedeniyle ceza doğru bence.
Haklı felan değil !
Kesinlikle haklı değil. Gerçekleri olduğu gibi aktaran kanallar oldukları için bu cezayı aldıklarını düşünüyorum.
Kesinlikle haklı değil. Gerçekleri olduğu gibi aktaran kanallar oldukları için bu cezayı aldıklarını düşünüyorum.
O işe geldiği zaman yandaş medyanın da pek çok sallama asparagas haberi var ona ne diyeceksin ? Ama yine de hiçbir şey yayınlamamaktansa, Halk Tv gibi olmayı tercih ederim.
Halk Tv'nin gerçekleri olduğu gibi yansıtması:
varan 1(borsa düştü yalanı)
Halk TV'nin ''Borsa Düştü'' Yalanı!
Varan 2
daha sayardımda vaktim yok.
Neyin sağduyusunu istiyorsun Melih. Hala provakasyon yapıyorlar diyorsun. İnsanların neler yaşadıklarını en iyi şekilde anlatan kanal olduğu için mi provakasyon yapar oldu bu kanallar ? Körü körüne bir şey savunduğum yok, gerçekleri çok iyi görebildiğim için sağlam düşünceler üzerindeyim rahat olabilirsin.Biraz daha sağduyulu yaklaşmanızı öneririm. Milleti en çok kışkırtan şeylerden birisi de bu kanallar. Asıl provokasyonu bunlar yapıyor. Ve ceza normal. Taraflısınız tamam. Ben de taraflıyım. Ama sağduyulu olun. Körü körüne savunmayın lütfen.
O işe geldiği zaman yandaş medyanın da pek çok sallama asparagas haberi var ona ne diyeceksin ? Ama yine de hiçbir şey yayınlamamaktansa, Halk Tv gibi olmayı tercih ederim.
Neyin sağduyusunu istiyorsun Melih. Hala provakasyon yapıyorlar diyorsun. İnsanların neler yaşadıklarını en iyi şekilde anlatan kanal olduğu için mi provakasyon yapar oldu bu kanallar ? Körü körüne bir şey savunduğum yok, gerçekleri çok iyi görebildiğim için sağlam düşünceler üzerindeyim rahat olabilirsin.
Bunun neresi kışkırtıcı gayet doğru söylemiş.Varan 3( Halkı kışkırtma)
Doğru tabi ceza almamaları gerekiyordu diymi!
Halkı kışkırtma ve yalan haberden ceza veriliyor.Söylediğiniz şeylerin arkasında kanıt olsun öyle konuşalım.Kafasına göre gelip konuşan çok!
Neyin sağduyusunu istiyorsun Melih. Hala provakasyon yapıyorlar diyorsun. İnsanların neler yaşadıklarını en iyi şekilde anlatan kanal olduğu için mi provakasyon yapar oldu bu kanallar ? Körü körüne bir şey savunduğum yok, gerçekleri çok iyi görebildiğim için sağlam düşünceler üzerindeyim rahat olabilirsin.
Gerçekleri nasıl gördüm biliyor musun ? Ekrana yansıyan görüntülerden, gözü çıkan insanlardan, kurşun yiyen ve biber gazı yiyen insanlardan. Panzerin altında ezilen insanlardan gördüm gerçeği. Sayayım mı daha ?
Amaçları belli değil mi? Hem provakasyon hem gelir.
Sen gerçekleri nasıl ve nerede gördün sorması ayıp?
Bunun neresi kışkırtıcı gayet doğru söylemiş.
Gerçekleri nasıl gördüm biliyor musun ? Ekrana yansıyan görüntülerden, gözü çıkan insanlardan, kurşun yiyen ve biber gazı yiyen insanlardan. Panzerin altında ezilen insanlardan gördüm gerçeği. Sayayım mı daha ?