Rtük Sizce Verdiği Cezalarda Haklı mı ?

Sizce Haklı mı ?

• Haklı

Oy: 3 30.0%
  • Haksız

Oy: 7 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Onlara "olayları aktardığı için" değil, "yalan ve kışkırtıcı haber yaptıkları için" ceza verildi Deniz. Sen olayı fazla genele yayıyorsun. Sanki ilk dediğim şey yüzünden cceza verilmiş gibi davranıyosun ve bu bildiğin körü körüe savunmaktır!
Son cümlene inanmıyorum.

Bunca yaşanan durumu sen görmüyorsun bence ?

Bunca yaşanan durumu sen görmüyorsun bence ?

Ben görüyorum. Onun için körü körüne savunmuyorum deniz. Senin "kesinlikle yanlış karar" dediğin gibi ben "kesinlikle doğru karar" demiyorum. Sadece biraz düşünüp, yprumluyorum o kadar. Seninle farkım bu.

Halk TV'de yayınlandı tabi o ezilen(!) insanın videosu :D Oradan görmüştür.
Melih ben Halk Tv falan izlemiyorum bunu çıkar aklından bir kere. İkincisi ölen insanlar da Halk Tv uydurması değil herhalde değil mi ? Komik olma. :)

- - - Ekleme - - -

Ben görüyorum. Onun için körü körüne savunmuyorum deniz. Senin "kesinlikle yanlış karar" dediğin gibi ben "kesinlikle doğru karar" demiyorum. Sadece biraz düşünüp, yprumluyorum o kadar. Seninle farkım bu.
Sence bu eylemlerin amacı bir ağaçtan ibaret miydi sadece ?

Gerçekleri nasıl gördüm biliyor musun ? Ekrana yansıyan görüntülerden, gözü çıkan insanlardan, kurşun yiyen ve biber gazı yiyen insanlardan. Panzerin altında ezilen insanlardan gördüm gerçeği. Sayayım mı daha ?

Her tarafı moraran polislerden,yakılan arabalardan,yağmalanan dükkanlardan ve camilerden,her yere yazı yazıp çevreyi kirletip çevreciyiz diye gezinenlerden,medyada çıkan ve halk tv'nin ortak olduğu bir sürü yalandan,ölen şehit polisimizden biliyorum bende gerçeği.

Melih ben Halk Tv falan izlemiyorum bunu çıkar aklından bir kere. İkincisi ölen insanlar da Halk Tv uydurması değil herhalde değil mi ? Komik olma. :)

Orada Halk TV deyince hemen Halk TV mi anladın? Halk TV dediğim hem Halk TV hem onun gii yayın yapan kanallari hem internet, hem gazete hem TV her neyse. Her şeyi kast ediyorum. Ve sen onları oralarda görüyosun ve inanıyosun. Ama her şeye inanma Deniz. Benden tavsiye.

- - - Ekleme - - -

Sence bu eylemlerin amacı bir ağaçtan ibaret miydi sadece ?

Başta öyleydi,sonra ülkeyi karıştırmaktı amaçları.Ulaştılarda sonuç olarak.:)

Her tarafı moraran polislerden,yakılan arabalardan,yağmalanan dükkanlardan ve camilerden,her yere yazı yazıp çevreyi kirletip çevreciyiz diye gezinenlerden,medyada çıkan ve halk tv'nin ortak olduğu bir sürü yalandan,ölen şehit polisimizden biliyorum bende gerçeği.
Hala şehit polis diyor ya. Nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Sen kendinde misin Burak ? Ya mantığın alıyor mu insanlar ölüyor, insanlar!!! Nasıl bir mantık bu ya. İnsanların gözü, kolu, bacağı yok oluyor, hayatları elinden alınıyor. Sen hala araba,dükkan diyorsun, pes !

- - - Ekleme - - -

Başta öyleydi,sonra ülkeyi karıştırmaktı amaçları.Ulaştılarda sonuç olarak.:)
Bu tek ağaç olayı değil. Bu bardağı taşıran son damlanın direnişiydi, bu Türk halkının birlikte neler yapabileceğinin direnişiydi. Siz konuşun hala :) He söylemeden edemedim ülke zaten batmış haberiniz yok neden acaba :)

- - - Ekleme - - -

Ağaç, insanları Hükümet'e karşı kırkırtmak için iyi bir yöntem. Bu iş ne "ağaç ne "isyan" ne "memnuniyetsizlik". Sadece bir oyun.
Ok. :D

Hala şehit polis diyor ya. Nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Sen kendinde misin Burak ? Ya mantığın alıyor mu insanlar ölüyor, insanlar!!! Nasıl bir mantık bu ya. İnsanların gözü, kolu, bacağı yok oluyor, hayatları elinden alınıyor. Sen hala araba,dükkan diyorsun, pes !

Senin zihniyetinide biliyoruz biz.Başbakanı linç etsinler dedin ya.Şimdi burada insan hayatında bahsediyorsun.Neyin kafası bu?:D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bu tek ağaç olayı değil. Bu bardağı taşıran son damlanın direnişiydi, bu Türk halkının birlikte neler yapabileceğinin direnişiydi. Siz konuşun hala :) He söylemeden edemedim ülke zaten batmış haberiniz yok neden acaba :)

- - - Ekleme - - -

Ok. :D

Ülke batmıştır kesin bizde öyle diyoruz.:D

Senin zihniyetinide biliyoruz biz.Başbakanı linç etsinler dedin ya.Şimdi burada insan hayatında bahsediyorsun.Neyin kafası bu?:D

- - - Ekleme - - -

Ülke batmıştır kesin bizde öyle diyoruz.:D
Biraz takıntılısın sanırım. :) Ülke zaten batmıştı, Türk halkı pislikleri temizliyor şimdi. :D

Batmış mı? :D Ouvv. Sen benden büyüksün. Eskileri daha iyi bilmen lazım.

XanTier sadece atv ye baktığı için oda başbakanın kanalı olduğu için topçu kışlasını onlara vercekmiş yalan haber seyrediyorsun xainter pkklıları polis sokmuş o tarafa o molotof kokteyide atan polismiş göstericilerle ilgisi yok bu oyunu istihbarat ekibi kurmuş senaryoyuda yazan vali ve başbakan bu senaryoyu cumartesi dizi olarak yayınlasa 1 olur yüzde yüz

Batmış mı? :D Ouvv. Sen benden büyüksün. Eskileri daha iyi bilmen lazım.
Batık bir gemi ay gök sakin gün suskun biz sakin çare yoksa Tayyip yüzünden. :D

- - - Ekleme - - -

XanTier sadece atv ye baktığı için oda başbakanın kanalı olduğu için topçu kışlasını onlara vercekmiş yalan haber seyrediyorsun xainter pkklıları polis sokmuş o tarafa o molotof kokteyide atan polismiş göstericilerle ilgisi yok bu oyunu istihbarat ekibi kurmuş senaryoyuda yazan vali ve başbakan bu senaryoyu cumartesi dizi olarak yayınlasa 1 olur yüzde yüz
Birtanesin reyiz. :D

Biraz takıntılısın sanırım. :) Ülke zaten batmıştı, Türk halkı pislikleri temizliyor şimdi. :D

Takıntılı değilim.Ben gerçekleri konuşuyorum.Daha 2 gün önce insanın linç edilmesini isteyen bir insanın bir anda insanların koluna bacağına takılması garibime gidiyor.Sen takıntılı diyeceksende öylede olurum hani.Yalan birşey söylemediğim sürece problem yok yada 360 derece dönmediğim zaman.:) Her yerdede söylerim arkadaşım.İnsanlar gerçekleri bilsinler.Alın caps:

p2mup.png

ATV'yi hiç sevmem desem?
Ben hiç haber seyretmiyorum desem?

Takıntılı değilim.Ben gerçekleri konuşuyorum.Daha 2 gün önce insanın linç edilmesini isteyen bir insanın bir anda insanların koluna bacağına takılması garibime gidiyor.Sen takıntılı diyeceksende öylede olurum hani.Yalan birşey söylemediğim sürece problem yok yada 360 derece dönmediğim zaman.:) Her yerdede söylerim arkadaşım.İnsanlar gerçekleri bilsinler.Alın caps:

p2mup.png
:D Takıntılısın derken zaten paylaştığın şeyi vurgulayarak söylemiştim boşuna zahmet etmişsin bulmak için. :D İnsanların kolu bacağı senin için önemli olmayabilir ama benim için önemli, insanların !

gerçek burada buyur:

Gezi Parkı eylemlerinin 15. gününde sabah erken saatlerde Taksim Meydanı'ndaki pankart ve flamaların kaldırılması için polis müdahalesi yaşandı.Gezi Parkı'na girilmeyeceği ve polise saldırı olmadığı takdirde biber gazı ve tazyikli su kullanılmayacağına dair anonslar yapıldıktan sonra çevik kuvvet ekipleri meydana girdi. Bu esnada Gümüşsuyu girişinde ve Taksim Meydanı'nda polise molotof kokteyli, taş ve havai fişeklerle saldıranlar oldu.
Sosyal medyada polise molotof kokteylleriyle saldıranların sivil polis olduğuna dair iddialar hızla yayıldı. Twitter'da ve bazı haber sitelerinde molotofkokteyli atan bir kişinin fotoğrafı paylaşılarak belindeki kabarıklığın silah olduğuna işaret edildi.
"O KİŞİ SDP'Lİ, ADI ULAŞ BAYRAKTAROĞLU"
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, twitter'dan yaptığı açıklamada, belinde silah şeklinde görüntü olan eylemciyle ilgili bilgiler paylaştı.
Vali Mutlu, "Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. O SDP'li bir eylemci. Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi. Polis diyenlere duyuruyorum, bilginize. Olaylara katılanların sığındığı SDP ile binasında gözaltına alınanların sayısı 70 oldu. Silah ve palalar da var" dedi.
Vali, "Parti binasındaki aramada ele geçen bir adet tabancanın yanı sıra diğer kesici aletlerin resimlerini de paylaşıyorum" diyerek bazı fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı.

İŞTE VALİ MUTLU'NUN TWEETLERİ:

851571_2c0a9c47513cbd1de7718b855b4dcd05.jpg

851571_3699d9e502032585364f325ea36c3902.jpg

851571_021d91b6f9ed7bd87247c73e6c1c64d2.jpg

851571_feb989d55523c5b3a3ccfc3ae3c26122.jpg

851571_6bcaae3dd4f4d7dfb3fb14ecc807b43b.jpg

VALİ MUTLU: ELİNDE TELSİZ VE SİLAHLA POLİS OLDUĞU ALGISI YARATMAYA ÇALIŞAN EYLEMCİLER VARDI
Bu sabahki müdahale ile ilgili olarak açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu bir soru üzerine bu iddialara yanıt verdi. Vali Mutlu, "elinde telsiz ve silahla polis olduğu algısı yaratmaya çalışan eylemciler vardı" dedi.
Mutlu, "Karşımızda, benim bir fikrim var diyenlerin ötesinde 'Benim telsizim var, molotofum var, havai fişeğim var' diyenlere karşı mücadelemiz var. Telsiz donanımlarına kadar var olan bu gruplara karşı mücadelenin ne kadar hassas olduğunu özellikle belirtmek istiyorum." dedi.

Mutlu sosyal medyadaki iddialara da tepki göstererek "Çok güzel bir halk tabiri var. Uydur uydur yaz. Sosyal medyada provakatif emelleriyle kışkırtan ve kullananlar var. Bunlara karşı duyarlı olmalıyız. Zihinlerimizi bombardımana tabi tutarak, emniyet güçlerimizi sıkıntıya sokan kişilere karşı hep birlikte hassas olacağız. Sosyal medya üzerinden de dikkatli olmamızı özellikle tavsiye ediyorum. Bunlar ajitasyondur. Polisimiz halkının emrindedir. Emniyetimizin bu şahısları da belirleyerek gereğini yapacaktır. Elinde telsiz, silah görüntüsüyle polis olduğu algısı yaratmaya çalışanlar vardı, onlarla ilgili görüntüler izlenerek, gerekenler yapılacaktır." şeklinde konuştu.

Konuya ilişkin net bilgi saldırganların kimliğinin belirlenmesinin ardından ortaya çıkacak.