RTÜK'ten Gündüz Kuşağı Programlarına Ceza!

Gündüz kuşağını sözde kimse izlemiyor amma en basitinden 3-4 sezon önce 4-5 reyting max alınan reyting iken şu an Esra 8, Müge 7 alabiliyor. En düşük izlenen program ise 2 reyting kolayca alıyor.
Kısıtlamak asla bir çözüm değil, konuşulanlara ve ele alınan konulara dikkat edilmesi için bir düzenleme gelmeli. Bu programların arasında kayıp ve cinayet konularını ele alan programlar özellikle toplum için çok önemli. Konuları gündeme getirerek çözülmesini kolaylaşdırıyorlar. Esra Erol programı ise cidden çok farklı bir boyut, ona özellikle bir düzenleme gelmeli.

Konusunu bulamadığım için buraya yazmak istedim. Çakma televizyoncu kısmetse olurun netflixde yeniden başlayacağını söylemiş. Teyit eden biri var mı forumda. Hayatımda öyle şeyleri izlemedim ama daha özgür bir ortamda izlemesi daha eğlenceli olabilir.

Reactions: DarkLegenD
Netflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...

Kısmetse Olur'un hakları Acun Medya'da ve yurtdışında birkaç ülkeye çekiyorlar formatı. Hatta çekimleri Tv8 stüdyolarında yani Türkiye'de yapılıyor. Doğru olduğunu çok sanmıyorum haberin.

"Herkes Müge anlı kesildi" derken abicim.
Müge 10 sene önce sıradan bir magazin yorumcusuydu, şuan türevi programlardaki tek gerçek gazeteci Didem Arslan Yılmaz'dır.

Netflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...
“Daha özgür bir ortamda daha izlenilesi olur” derken onu kast ediyordum

------

Kısmetse Olur'un hakları Acun Medya'da ve yurtdışında birkaç ülkeye çekiyorlar formatı. Hatta çekimleri Tv8 stüdyolarında yani Türkiye'de yapılıyor. Doğru olduğunu çok sanmıyorum haberin.
Anladım. Hatta haberin bir kısmında orjinal programların netflix ve disneyde olacağı filan yazıyordu. Belki aşk üzerine kurulu bambaşka bir proje çekme fikirleri olabilir ama şayet bu doğruysa tüm evlilik programları dijitale doluşur diye bir korkum da yok değil

Reactions: DarkLegenD
Müge Anlı'nın yakın zamanda bir olay söylemi vardı ona acaba ne zaman ceza kesecekler veya kesecekler mi merakla bekliyorum. (Forumu daha aktif kullanmaya karar verdim.)

Anadolu irfanını tüm çıplaklığıyla ortaya koyan bu programların kaldırılmasına karşıyım
Ama Serap Paköz'ün programına verilen ceza Esra Erol'a da verilebilirmiş.

"Herkes Müge anlı kesildi" derken abicim.
Müge 10 sene önce sıradan bir magazin yorumcusuydu, şuan türevi programlardaki tek gerçek gazeteci Didem Arslan Yılmaz'dır.
15 sene
magazin yorumcusu dediğine dön bi bak ortanca
okudugu mektepleri... 2 dal mezunu... Programı için kendini geliştirdi.

Neden Show'a yordun ki? Kendi çaliştiği kanalda bile 2 sene Esra Erol müge ancılık oynadı
Şimdi format değiştirdiler.

Seda sayan da sanırım öyle program yapacaktı ama format değiştirdi.
Ece Üner, kariyerini yerle bir etti
Fox'taki Müge Anlının eskisiyle idare ediyor (kebriye orda galiba)
Star'daki ölü diri yaşiyor

Kısaca showa laf atmamaiştim
Ekranların evlilik programlarından sonraki geldiği noktayı belirtmiştim
Madem seviyorsun Didemi bu tur programları izlemediği halde saydıranlara söylenebilirsin, Müge'ye değil

Reactions: 12.Adam and mrt-06
Evet Kebriye Fulya'da. Hatta programın çoğu yerinde müdahil oluyor, yüzünü falan da göstermeye başladılar son bir kaç haftadır.
Müge'yele de konusuyordu ama seyircinin kenarında mikrofon uzatılıyordu yukardan(rejiye bağlananları aktarıyordu) yüzünü pek görmedim açıkcası

Müge'yele de konusuyordu ama seyircinin kenarında mikrofon uzatılıyordu yukardan(rejiye bağlananları aktarıyordu) yüzünü pek görmedim açıkcası
Burada da ilk başta öyleydi. Sonra ne olduysa seyircilerin olduğu kısıma kürsü gibi bir şey koydular, oradan ara ara dahil oluyor. YouTube'dan ilk bulduğum kısım bu.

Seni sinir etmek için dedim Show'a yormadım yav