Yok bişey abisiNe var abi Allah aşkına ne var?
Yok bişey abisiNe var abi Allah aşkına ne var?
Netflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...Konusunu bulamadığım için buraya yazmak istedim. Çakma televizyoncu kısmetse olurun netflixde yeniden başlayacağını söylemiş. Teyit eden biri var mı forumda. Hayatımda öyle şeyleri izlemedim ama daha özgür bir ortamda izlemesi daha eğlenceli olabilir.
Kudur.Netflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...
Kısmetse Olur'un hakları Acun Medya'da ve yurtdışında birkaç ülkeye çekiyorlar formatı. Hatta çekimleri Tv8 stüdyolarında yani Türkiye'de yapılıyor. Doğru olduğunu çok sanmıyorum haberin.Konusunu bulamadığım için buraya yazmak istedim. Çakma televizyoncu kısmetse olurun netflixde yeniden başlayacağını söylemiş. Teyit eden biri var mı forumda. Hayatımda öyle şeyleri izlemedim ama daha özgür bir ortamda izlemesi daha eğlenceli olabilir.
"Herkes Müge anlı kesildi" derken abicim.Evlilik programı kalktı noldu?? Şimdi herkes Müge Anlı kesildi başimiza. Daha beter hale getirdiler. Şimdi herkes kalksın diyor. İzlemeyenler bile sosyal medyadaki "düşünürlerin" düiüncesini kendi düşüncesi gibi benimseyip sürü gibiSonrakilerin de cılkı cıkınca da kalksın naraları atılacak.Kısacası önce o programların gunahı çıkarılsın.
“Daha özgür bir ortamda daha izlenilesi olur” derken onu kast ediyordumNetflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...
Anladım. Hatta haberin bir kısmında orjinal programların netflix ve disneyde olacağı filan yazıyordu. Belki aşk üzerine kurulu bambaşka bir proje çekme fikirleri olabilir ama şayet bu doğruysa tüm evlilik programları dijitale doluşur diye bir korkum da yok değilKısmetse Olur'un hakları Acun Medya'da ve yurtdışında birkaç ülkeye çekiyorlar formatı. Hatta çekimleri Tv8 stüdyolarında yani Türkiye'de yapılıyor. Doğru olduğunu çok sanmıyorum haberin.
Daha komik olur işte ne güzelNetflix işin içindeyse eşcinseller de olur o zaman programda. 🤔 Bunu yapsa yapsa Netflix yapar...
Platform paraya para demez o zaman.
AynenPlatform paraya para demez o zaman.![]()
15 sene"Herkes Müge anlı kesildi" derken abicim.Müge 10 sene önce sıradan bir magazin yorumcusuydu, şuan türevi programlardaki tek gerçek gazeteci Didem Arslan Yılmaz'dır.
![]()
Evet Kebriye Fulya'da. Hatta programın çoğu yerinde dahil oluyor, yüzünü falan da göstermeye başladılar son bir kaç haftadır.Fox'taki Müge Anlının eskisiyle idare ediyor (kebriye orda galiba)
Müge'yele de konusuyordu ama seyircinin kenarında mikrofon uzatılıyordu yukardan(rejiye bağlananları aktarıyordu) yüzünü pek görmedim açıkcasıEvet Kebriye Fulya'da. Hatta programın çoğu yerinde müdahil oluyor, yüzünü falan da göstermeye başladılar son bir kaç haftadır.![]()
Burada da ilk başta öyleydi. Sonra ne olduysa seyircilerin olduğu kısıma kürsü gibi bir şey koydular, oradan ara ara dahil oluyor. YouTube'dan ilk bulduğum kısım bu.Müge'yele de konusuyordu ama seyircinin kenarında mikrofon uzatılıyordu yukardan(rejiye bağlananları aktarıyordu) yüzünü pek görmedim açıkcası![]()
Giyim tarzı da Müge gibiBurada da ilk başta öyleydi. Sonra ne olduysa seyircilerin olduğu kısıma kürsü gibi bir şey koydular, oradan ara ara dahil oluyor. YouTube'dan ilk bulduğum kısım bu.
Seni sinir etmek için dedim Show'a yormadım yav15 senemagazin yorumcusu dediğine dön bi bak ortanca
okudugu mektepleri... 2 dal mezunu... Programı için kendini geliştirdi.
Neden Show'a yordun ki? Kendi çaliştiği kanalda bile 2 sene Esra Erol müge ancılık oynadıŞimdi format değiştirdiler.
Seda sayan da sanırım öyle program yapacaktı ama format değiştirdi.
Ece Üner, kariyerini yerle bir etti
Fox'taki Müge Anlının eskisiyle idare ediyor (kebriye orda galiba)
Star'daki ölü diri yaşiyor
Kısaca showa laf atmamaiştimEkranların evlilik programlarından sonraki geldiği noktayı belirtmiştim
Madem seviyorsun Didemi bu tur programları izlemediği halde saydıranlara söylenebilirsin, Müge'ye değil
![]()
Sinir olmadim bana destek ol köstek olacanaSeni sinir etmek için dedim Show'a yormadım yav![]()