Show Roman Havası - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladık yahuu pis7liyi en iyi dizi demenden belli)))
En iyi demedim en cok begendigim dedim bu benim fikrim kendim bilirim yani

Kuzey güney çok kötü değildi ya , show tv Pis yedili ye neler Çektirdi onları hiç konuşuyorsun ? :D
kuzey guney ben ne zaman baksam hep pis yedilin arkasinda durdu reytinglerde guzel guluyodum yani ahahha biliyom neler cektirdigini ama yinede efsane dizi olarak kaldi akillarda

seninde tutmaz dedigin dizi ah nerimanla ayni seviyede tutdugun dizi 5.90 almis @beyazsoy tebrikler
Bir bölümle dizinin tuttuğuna mi karar verdin))) bak seda sayandan hic ders almiyorsun))) iki uç hafta sonra hatirlatilirim sana)))
Millet cennet mahallesi gibi bir şey bekledi merakla izledi ama yine bu reytinglere rağmen dizi fos

Bir bölümle dizinin tuttuğuna mi karar verdin))) bak seda sayandan hic ders almiyorsun))) iki uç hafta sonra hatirlatilirim sana)))
Millet cennet mahallesi gibi bir şey bekledi merakla izledi ama yine bu reytinglere rağmen dizi fos
ben dizininin icerigine bakmam reytinge bakarim haftaya belli olur durumu Seda Sayani her konuda yazmasan olurmu ? biktim artik senin sedandan zaten sezonun sonunda defolub gidecek ben bir daha diyom icerige bakmam reytinge bakarim banane fos falan

@semre ilk bölüm bence meraktan izlenmistir sosyal medyada beğenen yoktu desem yeridir. :)
begenmiyende vardi begende tabi en cok petek fanlari begndi

Millet cok gerizekaliymis Gercekten dizinin yapimcisi ERLER FILM ister cennet mahelesin kopyalar ister kopyalamaz zaten showun sitesinde yaziyodu dizi cennet mahallesinin uyarlamasi diye ne yani neden rahatsiz oldular anmaladim ama yinede reytingler iyi geldi

Fena değil fakat senaryo ful CM ile aynı.
ayni olacak Cennet Mahallesinden uayarlama diizi

@semre insan biraz değiştirir ama. Eski tadını veremez sonuçta.
degistirdi ya biraz dil cok degistirdi Zarifenin cocugu oldu mesela eskide pembenin kardesi salak gibi biseydi burda zarifenin kardesi hirsiz salak dil yani degisiklikler var tabi ama yinede uyarlama yani cennet mahallesinden

Aynen @semre kadrosunfa hep sevdiğim isimler var. :)
Levent Ülgen olsun Cezmi Baskı olsun dizide Kerem hariç herkes olmuş. :)

Aynen @semre kadrosunfa hep sevdiğim isimler var. :)
Levent Ülgen olsun Cezmi Baskı olsun dizide Kerem hariç herkes olmuş. :)
Kerem tatli ama dizinin ismi Asli Kerem olsaydi daha iyi olurdu yinede fena dil diziyi zaten kadro goturucek gibi hikaye de bakilirsa cennet mahallesi sevenler ozleyenler bakar ama ozelikle petek fanlari buyuk ilgiyle izlediler

ben dizininin icerigine bakmam reytinge bakarim haftaya belli olur durumu Seda Sayani her konuda yazmasan olurmu ? biktim artik senin sedandan zaten sezonun sonunda defolub gidecek ben bir daha diyom icerige bakmam reytinge bakarim banane fos falan

begenmiyende vardi begende tabi en cok petek fanlari begndi
Ben ikisinede bakarım. Fos demenin nedeni ilerde reyting olarak nereye gideceği bir bölümlük mu reytingi fikir verir. Ve izlemedigim şeyler hakkında yorum yapmam

Millet cok gerizekaliymis Gercekten dizinin yapimcisi ERLER FILM ister cennet mahelesin kopyalar ister kopyalamaz zaten showun sitesinde yaziyodu dizi cennet mahallesinin uyarlamasi diye ne yani neden rahatsiz oldular anmaladim ama yinede reytingler iyi geldi

ayni olacak Cennet Mahallesinden uayarlama diizi
Kopyalarlar problem değil ama uyarliyorsan bir tik ötede olacak. Ama daha kötüsünu yaparsan elestirilirsin

Kerem tatli ama dizinin ismi Asli Kerem olsaydi daha iyi olurdu yinede fena dil diziyi zaten kadro goturucek gibi hikaye de bakilirsa cennet mahallesi sevenler ozleyenler bakar ama ozelikle petek fanlari buyuk ilgiyle izlediler
Peteğin fani mi var ya))))