Rojda Demirer Sevişmeye Mesafeli!

Evin Uzaktan droneule çekiminin ekran görüntüsünü almıştım rojda ful çıplaktı :A @EmreCan
Dublör kullanıp kullanmadığını sorguladım bir an, çok iyi görünüyordu çünkü. Bir de bu kadar açıklık olmuyordu genelde. Gerçi arkadan çekim olmuş sadece, o kadar da açık sayılmaz haliyle. Hollywood özentisi çekimdi biraz aslında o. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies
Dublör kullanıp kullanmadığını sorguladım bir an, çok iyi görünüyordu çünkü. Bir de bu kadar açıklık olmuyordu genelde. Gerçi arkadan çekim olmuş sadece, o kadar da açık sayılmaz haliyle. Hollywood özentisi çekimdi biraz aslında o. :A
Dublör müydü ben de emin değilim ama vücudu harikaydı :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Rojda Demirer zaten çok güzel kadın; kendisi de güzel, fiziği de. Tabii arkadan çekim dediğim gibi, önden çekim olsa neyse. Fiziğini tam anlamıyla göremedik ama iyiydi. :A
A 101 de foto çekinmiştim onla sonra etiketlenenlerden kaldırmıştı fotoyu a101 diye :A

• Güldürdün
Rojda demirer feneryolunda oturuyor.Evinin yakınındaki a101di sanırım fotoğrafçı arkadaşıyla gelmişti a101 e :A
Benim anlamadığım, ünlü bir insan neden A101'den alışveriş yapar. O kadar para kazanıyorsun, hatta aykırı sahnelerde de oynuyorsun böyle, güzelsin, fiziğin de güzel, neden A101'den alışveriş yapıyorsun, çok ilginç. Fakir olsan neyse anlarım da, zenginsin, yani en azından bize göre zengindir. :A

Benim anlamadığım, ünlü bir insan neden A101'den alışveriş yapar. O kadar para kazanıyorsun, hatta aykırı sahnelerde de oynuyorsun böyle, güzelsin, fiziğin de güzel, neden A101'den alışveriş yapıyorsun, çok ilginç. Fakir olsan neyse anlarım da, zenginsin, yani en azından bize göre zengindir. :A
a101 herkesin marketi :A 200 metre ötede makro vardı ama o a101 i seçti sonra görünmesin diye kaldırdı fotoyu :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Araf