- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Evin Uzaktan droneule çekiminin ekran görüntüsünü almıştım rojda ful çıplaktı @EmreCanSaygı'daki Nejat İşler'le sahneleri gözümün önüne geliyor.
Evin Uzaktan droneule çekiminin ekran görüntüsünü almıştım rojda ful çıplaktı @EmreCanSaygı'daki Nejat İşler'le sahneleri gözümün önüne geliyor.
Dublör kullanıp kullanmadığını sorguladım bir an, çok iyi görünüyordu çünkü. Bir de bu kadar açıklık olmuyordu genelde. Gerçi arkadan çekim olmuş sadece, o kadar da açık sayılmaz haliyle. Hollywood özentisi çekimdi biraz aslında o.Evin Uzaktan droneule çekiminin ekran görüntüsünü almıştım rojda ful çıplaktı @EmreCan
Dublör müydü ben de emin değilim ama vücudu harikaydıDublör kullanıp kullanmadığını sorguladım bir an, çok iyi görünüyordu çünkü. Bir de bu kadar açıklık olmuyordu genelde. Gerçi arkadan çekim olmuş sadece, o kadar da açık sayılmaz haliyle. Hollywood özentisi çekimdi biraz aslında o.
Rojda Demirer zaten çok güzel kadın; kendisi de güzel, fiziği de. Tabii arkadan çekim dediğim gibi, önden çekim olsa neyse. Fiziğini tam anlamıyla göremedik ama iyiydi.Dublör müydü ben de emin değilim ama vücudu harikaydı
A 101 de foto çekinmiştim onla sonra etiketlenenlerden kaldırmıştı fotoyu a101 diyeRojda Demirer zaten çok güzel kadın; kendisi de güzel, fiziği de. Tabii arkadan çekim dediğim gibi, önden çekim olsa neyse. Fiziğini tam anlamıyla göremedik ama iyiydi.
A101'de fotoğraf mı çektirmiştin onunla? Rojda Demirer'le A101'in ne alakası var?A 101 de foto çekinmiştim onla sonra etiketlenenlerden kaldırmıştı fotoyu a101 diye
Rojda demirer feneryolunda oturuyor.Evinin yakınındaki a101di sanırım fotoğrafçı arkadaşıyla gelmişti a101 eA101'de fotoğraf mı çektirmiştin onunla? Rojda Demirer'le A101'in ne alakası var?
Benim anlamadığım, ünlü bir insan neden A101'den alışveriş yapar. O kadar para kazanıyorsun, hatta aykırı sahnelerde de oynuyorsun böyle, güzelsin, fiziğin de güzel, neden A101'den alışveriş yapıyorsun, çok ilginç. Fakir olsan neyse anlarım da, zenginsin, yani en azından bize göre zengindir.Rojda demirer feneryolunda oturuyor.Evinin yakınındaki a101di sanırım fotoğrafçı arkadaşıyla gelmişti a101 e
a101 herkesin marketi 200 metre ötede makro vardı ama o a101 i seçti sonra görünmesin diye kaldırdı fotoyuBenim anlamadığım, ünlü bir insan neden A101'den alışveriş yapar. O kadar para kazanıyorsun, hatta aykırı sahnelerde de oynuyorsun böyle, güzelsin, fiziğin de güzel, neden A101'den alışveriş yapıyorsun, çok ilginç. Fakir olsan neyse anlarım da, zenginsin, yani en azından bize göre zengindir.
Fotoğraf çekilmişsin o kadar Rojda Demirer'le, silmemişsindir umarım.a101 herkesin marketi 200 metre ötede makro vardı ama o a101 i seçti sonra görünmesin diye kaldırdı fotoyu
Liseli kardeşim iyi biliyor bu işleri. Gerçi en iyisini liseliler bilir.Çerçeve yapıp odanın köşesine koymuş @cookies
------
Cinselliğe mesafeli olsa ne olur bak bir yerden patlak verior
Benim öyle şeyler ile işim olmaz @cookies beni edepsizliğe teşvik ettiriyor ancak ben yolumdan sapmıyorum Yoldan çıkarmaya çalışıyor beniLiseli kardeşim iyi biliyor bu işleri. Gerçi en iyisini liseliler bilir.
İntikamdan doğan imkansız aşkArtık o @xemrexxx'in kurabiyesi, imkansız aşk.
Az önce helva yedim Kurabiye daha sonra yeriz artık @Araf
Tuzlu versiyonumu ye o zamanAz önce helva yedim Kurabiye daha sonra yeriz artık @Araf