morgulün bir albümünü seç söyle bana şimdi biraz kulağımızın pası silinsin cnm renk kat 3.sezona
morgulün bir albümünü seç söyle bana şimdi biraz kulağımızın pası silinsin cnm renk kat 3.sezona
Geleyimde kac sarkisi var zaten yarismanda yariscak kisi kalmadi Morgul iyidirmorgulün bir albümünü seç söyle bana şimdi biraz kulağımızın pası silinsin cnm renk kat 3.sezona
elveda istanbula albümü en popüler albümü cnm efsane şarkıları hep orada 11 şarkı var albümde istersen seç istersen juri ol karar seninYarisma yeni bitti 1.30'da@denizz19
Geleyimde kac sarkisi var zaten yarismanda yariscak kisi kalmadi Morgul iyidir
Abla tmda sayfa acilmiyor ozelden sarkilari atelveda istanbula albümü en popüler albümü cnm efsane şarkıları hep orada 11 şarkı var albümde istersen seç istersen juri ol karar senin
Abla mı?Abla tmda sayfa acilmiyor ozelden sarkilari atBu arada Morgulun instagramini hacklemisler helal olsun adamlarmis@Doğu @DarkLeqenD
Adam yakıyor ya, ben onları takip çıksam hakkımda denmedik kalmaz lan.
okadar uzattilarki yazik son yarismaci bayilmis. bugun onun performansindan sonra ceyrek final olunacak.Yarisma yeni bitti 1.30'da@denizz19
Geleyimde kac sarkisi var zaten yarismanda yariscak kisi kalmadi Morgul iyidir
hahah diyebilir cnm 8 yaş var aramızda forumun 3-4 kişiden sonraki büyüğüde benim ama fiziğim göstermiyor tabikide orası ayrı
son dönemde bakamadım vlla en son çeyrek yapıyorlardı bittimi yarışmaRising Star ne zaman?@Çiğdem-
Yok daha yapılmadı diye biliyorumson dönemde bakamadım vlla en son çeyrek yapıyorlardı bittimi yarışma
bu pazartesi olur ozamanYok daha yapılmadı diye biliyorum
pazartesi yari final, salida final yapilacak yanlis hatirlamiyorsambu pazartesi olur ozaman
Reytingleri gecen sezona gore cok daha iyiydi amaZap yaparken denk geldim de yarı final gelmiş çatmış, bu sezon da iş yapmadı. Seneye olmaz herhalde.
Bu arada şu an yabancı şarkı söyleyen sarışın kadının sesi harika.
Yetersiz yine de.Reytingleri gecen sezona gore cok daha iyiydi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?