Ve geçti ses rengi çok güzel bence
aynen bende begendim %80 iyi oran aldiVe geçti ses rengi çok güzel bence
aynen bende begendim %80 iyi oran aldi
senin begendigin yarismacilar var mi?
iyimis, bende hepsini begeniyorum diyebilirim zaten 2.tura gecenlerin hepsi iyi ama bakalim muhtemelen ilk tura gore performanslari dusenler olacaktir ve elenenler falan. Ben 2.turun nasil olacagini ve ondan sonrasini bilmiyorum yine %70 gecmeyi mi calisacaklar sonrasinda SMS oylamasi olacak mi yoksa Yan Ekran uygulamasini mi sadece kullanicaz yarismada?@HachiKo favorilerim :
Oktay Aytaş,Esra Sezer,Merve Yılmaz,Grup Gemi,Aysemen Kara,Rıfka Razon,Esla Demir,Alina,Nesrin Kopuz,Beyza Başak Akdoğan.
Ama en büyük favorilerim Esra Sezer,Merve,Aysemen ve Beyza
iyimis, bende hepsini begeniyorum diyebilirim zaten 2.tura gecenlerin hepsi iyi ama bakalim muhtemelen ilk tura gore performanslari dusenler olacaktir ve elenenler falan. Ben 2.turun nasil olacagini ve ondan sonrasini bilmiyorum yine %70 gecmeyi mi calisacaklar sonrasinda SMS oylamasi olacak mi yoksa Yan Ekran uygulamasini mi sadece kullanicaz yarismada?
umarim oyle olur herkes oy kullanir boylelikle, malum SMS odeme ile oldugu icin cogu kisi oy yollamiyo falanHep yan ekran olacak gibi
umarim oyle olur herkes oy kullanir boylelikle, malum SMS odeme ile oldugu icin cogu kisi oy yollamiyo falan
InsallahAynen böyle ben de kullanıyorum.İnşallah 2.tur da güzel olur.Reytingleri de iyi programın.İlk gün kötüydü sadece
İrem sempatik bence Demet'le kıyaslaman üzdü.ayy irem dericiden soğudum vlla @Yiğitt @Billy Kane @Bully
bu kadın bukdar iticimiydi yaaa yeni demet akalın hayırlı olsun garip garip konuşmalar birde gagagaga gagag karga gibi sinir bozucu bir kahkahası var 3 yıla kalmaz demet olur bu kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?