TV8 Rising Star Türkiye | Genel Sohbet Konusu

Burcu Gunsel, Melisa Mengi, Nesrin Kopuz, Ezgi Kara, Merve Yilmaz, Melek Berna, Sami Irek, Esra Sezer benimkiler biraz fazla gibi ama bir 3 bolum falan izlememistim belki kacirdigim bolumlerde de begendiklerim cikar bakalim 2.turda neler olacak

@HachiKo sayende yarışma konularında yalnız kalmıyorum iyi ki varsın dur şimdi ben de saycam

@HachiKo favorilerim :

Oktay Aytaş,Esra Sezer,Merve Yılmaz,Grup Gemi,Aysemen Kara,Rıfka Razon,Esla Demir,Alina,Nesrin Kopuz,Beyza Başak Akdoğan.

Ama en büyük favorilerim Esra Sezer,Merve,Aysemen ve Beyza

Son düzenleme:
@HachiKo favorilerim :

Oktay Aytaş,Esra Sezer,Merve Yılmaz,Grup Gemi,Aysemen Kara,Rıfka Razon,Esla Demir,Alina,Nesrin Kopuz,Beyza Başak Akdoğan.

Ama en büyük favorilerim Esra Sezer,Merve,Aysemen ve Beyza
iyimis, bende hepsini begeniyorum diyebilirim zaten 2.tura gecenlerin hepsi iyi ama bakalim muhtemelen ilk tura gore performanslari dusenler olacaktir ve elenenler falan. Ben 2.turun nasil olacagini ve ondan sonrasini bilmiyorum yine %70 gecmeyi mi calisacaklar sonrasinda SMS oylamasi olacak mi yoksa Yan Ekran uygulamasini mi sadece kullanicaz yarismada?

Hep yan ekran olacak gibi

Yeni sezon pazartesi başlıyor. Yeni sezon yorumlarını yine bu başlık altından yapabilirsiniz.

Konu Güncel.

ayy irem dericiden soğudum vlla @Yiğitt @Billy Kane @Bully

bu kadın bukdar iticimiydi yaaa yeni demet akalın hayırlı olsun garip garip konuşmalar birde gagagaga gagag karga gibi sinir bozucu bir kahkahası var 3 yıla kalmaz demet olur bu kadından