Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum![]()
Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum![]()
İşi gereği öğrenir evet.@xemrexxx melunu (sen öyle hitap ettiğinden) 3 grup dışında reytingleri öğrenebiliyormuş.![]()
Sensin uyduruk yüzde yüz güvenilir çatla.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum![]()
Biraz çıtlatsana ya özellikle gündüz kuşağı nasıl gidiyor kimler yüksek kimler düşük alıyor@denizz19 aşkım sayesinde.![]()
Ne öğrenmek istiyorsan özelden yazabilirsin.Biraz çıtlatsana ya özellikle gündüz kuşağı nasıl gidiyor kimler yüksek kimler düşük alıyor![]()
Sen üye msn?![]()
Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.![]()
Marula güvenen yolda kalırİşi gereği öğrenir evet.
Sensin uyduruk yüzde yüz güvenilir çatla.![]()
Kendinle karıştırma başkalarını.Marula güvenen yolda kalır
Vahide teyzem bu akşam 45+ şovunu yapar yine yarın okurum![]()
Senin de favori yaş grubun 45+ değil mi ölsün de servetlerine kon diye evlendiğin kocaların hep o yaş grubuyduKendinle karıştırma başkalarını.Sana 45+ ınlan mutluluklar.
![]()
Benim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.Senin de favori yaş grubun 45+ değil mi ölsün de servetlerine konsun diye evlendiğin kocaların hep o yaş grubuydu![]()
Benim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.![]()
Sana yeni koca buldumBenim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.![]()
@Yakamoz-Asi görmek istiyorsan wptan ekleyebilirsin
HERKES göremez hak eden görebilir. Önüne gelen göremediği için biz özeliz. Ama görmekten usandım ben de her gün gördüğüm için sağ olsun sevenlerim atıyor.![]()
Sen gayet layıksın al kendine.
Benim de tel değiştiSen yaz bana, ben yanlışlıkla tüm numaraları sildim birkaç ay önce.![]()
TRT ye le alakalı galıba eskiden bişey okudumdaGerçekten hala neden ilk 100 görmüyoruz diye mantıklı bir sebep arıyorum. Ama yok.
Yine iyi adım olmuş, belki zamanla liste uzar.