Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum
Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum
İşi gereği öğrenir evet.@xemrexxx melunu (sen öyle hitap ettiğinden) 3 grup dışında reytingleri öğrenebiliyormuş.
Sensin uyduruk yüzde yüz güvenilir çatla.Her gün geliyor kadın, erkek i, 45+,5-11 yaş, 20+abc1 vb. Şeklinde reytingler çok şükür twitter'daki uyduruk kaynaklara muhtaç kalmıyorum
Biraz çıtlatsana ya özellikle gündüz kuşağı nasıl gidiyor kimler yüksek kimler düşük alıyor@denizz19 aşkım sayesinde.
Ne öğrenmek istiyorsan özelden yazabilirsin.Biraz çıtlatsana ya özellikle gündüz kuşağı nasıl gidiyor kimler yüksek kimler düşük alıyor
Sen üye msn?
Reytingler kimlerin elinde harcanıyor.
Marula güvenen yolda kalırİşi gereği öğrenir evet.
Sensin uyduruk yüzde yüz güvenilir çatla.
Kendinle karıştırma başkalarını. Sana 45+ ınlan mutluluklar.Marula güvenen yolda kalır
Vahide teyzem bu akşam 45+ şovunu yapar yine yarın okurum
Senin de favori yaş grubun 45+ değil mi ölsün de servetlerine kon diye evlendiğin kocaların hep o yaş grubuyduKendinle karıştırma başkalarını. Sana 45+ ınlan mutluluklar.
Benim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.Senin de favori yaş grubun 45+ değil mi ölsün de servetlerine konsun diye evlendiğin kocaların hep o yaş grubuydu
Benim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.
Sana yeni koca buldumBenim hayat tarzım bu senin gibi hava basmıyorum her yerde.
@Yakamoz-Asi görmek istiyorsan wptan ekleyebilirsin
HERKES göremez hak eden görebilir. Önüne gelen göremediği için biz özeliz. Ama görmekten usandım ben de her gün gördüğüm için sağ olsun sevenlerim atıyor.
Sen gayet layıksın al kendine.
Benim de tel değiştiSen yaz bana, ben yanlışlıkla tüm numaraları sildim birkaç ay önce.
TRT ye le alakalı galıba eskiden bişey okudumdaGerçekten hala neden ilk 100 görmüyoruz diye mantıklı bir sebep arıyorum. Ama yok.
Yine iyi adım olmuş, belki zamanla liste uzar.