Reytinglerde Yine Hüsran

Nerde sıfır çekti Pakistanda kötü gitti Endonezyada kanala göre iyiydi sen mi karar veriyorsun iyi dizi olduğunu Evet tarihi kötüleyen dizinizi tabi izlerler herşeyi uygun kötü sahnesi olmayan diziyi izlemezler tarihimizi yediniz bitirdiniz o dizi ile Allah akıl fikir versin.... İzlensin kanal önemli Antvde olaydı o zaman görrüdünüz urdu1de

Sen izlemesssin zaten Türkiye izliyor o yeterde artar 13 reyting sana iyi gelmiş.... Tarihimizi çok da iyi okuyoruz senden öğrenecek değiliz...

pis terbiyeni takın melun kulumuz.ss
ayrıca dirilişin anlattığı dnemde anlı şanlı bir tarih yok önce biraz oku.ss ayrıca engin altanı anca @Çiğdem- ler izler
okumaya gerek yok
koskoca osmanlı devletine zemin hazırlanmış bi dönem
bu mu şanlı değil

değil tabi pis
ayrıca rte kılıçdaroğluna diktatör dediği için 100 bin liralık dava açmış ben de senin 2 üstteki mesajına mı dava açsam

okumaya gerek yok
koskoca osmanlı devletine zemin hazırlanmış bi dönem
bu mu şanlı değil

hay yine my ağzıyla konuşmaya başladı
30 dk sonra parlak göki ölecek senden bi tören düzenlemeni bekliyorum

iyi çocukta dirilişi çekemiyor
çekemiyon bari dışarı yansıtma
şimdi siz kullarmızla uğraşamam öteki sitede dirilişi eleştiren bir yazı yazayım bu başarısız reyting sonuçlarından sonra daha sonra efe kulumuz okur güzel kız görmüş çiğdem gibi anlatır

Ne okuyacam senin yazını kim takarki anca myciler
Paylaş yurtdışını farketmez izlenmeyelim

hay yine my ağzıyla konuşmaya başladı
30 dk sonra parlak göki ölecek senden bi tören düzenlemeni bekliyorum

iyi çocukta dirilişi çekemiyor
çekemiyon bari dışarı yansıtma
my dönemi osmanlıyı anlatan kitap satışı 30 kat artmıştır bizzaat kültür bakanlığı açıklaması inşallah diğer dizi kullarımız da bizim kudretimizin 10 da 1ine ulaşabilir bir gün

Bizim herşeyimiz satılıyor artıyor 30 kattan çok daha fazla haberide yapıldı...

yav he he öyle haberler olsa koşa koşa açardın

Anca öyle dersin ne açacam herşeyi açıyorum zaten o eksik kalsın.... 2 haftanın önceki haberi şimdi mi açacam
good byü good byü

yav he he
açmış olduklarının linkini doldururdun konuya neyse ekranın en kaliteli dizisi güneşin kızları başladı ben kaçtım bu kalitel isaatleri seninle heba edemem

çok totoş bir haber her dizi için ilgi görüyor yazılabilir önemli olan satış rakamı vermek