@Harunnn60 destere için mezar taşı yaptırmış bile gidip iki dua edersin artıkdestere de akıbeti belirsiz geberdimi gebermedi mi ona göre yas tutardık belirsiz olunca daha zor @xemrexxx
@Harunnn60 destere için mezar taşı yaptırmış bile gidip iki dua edersin artık
Keşke @xemrexxx de diğerleri gibi gidince gittiği yer de kalsa Mezarından çıkıp hem ahletin hem dünayanın düzeni bozuyorZaten @XanTier en son ay ışında el ele tutuşmak istiyorum falan diyordu hatırlıyor musun. .ss Sırlarla dolu bir forum giden gidene.
Yani ben buldum ama ekran alıntısı aldım canlı yayında kanalda göstermişlerdi.Bu listeyi sen mi buldun. @mrt-06 Böyle açıklananı bulmak istiyorum yıllardır.
Yani ben buldum ama ekran alıntısı aldım canlı yayında kanalda göstermişlerdi.
Valla bir ara sitesine bakmıştım da üyelik konusunda hiçbir şey anlamadım. Oya Doğan ve Ali Eyüboğlu bile kullanıyor bizim neyimiz eksik.Ya bu Kantar Medya'ya nasıl üye olunuyor yollasın bize de haber sitesiyiz sonuçta.
Valla bir ara sitesine bakmıştım da üyelik konusunda hiçbir şey anlamadım. Oya Doğan ve Ali Eyüboğlu bile kullanıyor bizim neyimiz eksik.
Bence Twitter'dakiler sallıyor, ya tutarsa hesabı.Twitter'daki ranini bile alıyor sanırım.
Yayın kalitesi çok kötü maalesef. Madem bu kadar izleniyorlar doğru düzgün kalitede yayın yapıp amatör görüntülerinden kurtulsunlar.
Fox Haber gelse gerçekten çok iş yapar. CNN Türk'ün yerini alırlar kısa sürede...
Bunların seçim anketleri de kendi evlerinden ölçülüyorÖlçüm Uğur Dündar’ın evinde yapılmış kesin bilgi
Ölçüm Uğur Dündar’ın evinde yapılmış kesin bilgi
Konuma fok atmayın pis troller. Kantar medya bu tüm kanallar burdan reyting bilgisi alıyor.Bunların seçim anketleri de kendi evlerinden ölçülüyor