Reyting'de ikinci operasyon! Büyük şok

kim diyor gözgöre göre tamamen trt uydurması trt izlenmediğini biliyor çamur atıyor gerçek oranlara sonrada kafasına göre sallıyor sbt yi sonuçları şişirmek için kurdu ama sbt bile yaranamadı trt ye ...

bellli değil mi halkın izlemeyeceği acun formatları bile zirvedeydi sbt gelince o ses türkiye-dans yrışması hakettiği reytinge döndü:D

sen vadi birinci olmadığı müddetçe hepsine şikeci diyorsun taraflı bakma olaya tarafsız bak o zaman anlarsınki bugüne kadar gelmiş tek dürüst ölçüm şirketi agb dir dünyaca ölçüm yapan bir şirket agb üç beş kuruş için kimseye yaranayım demez ..

ama trt kendisine bağlı bir şirket kurma derdindeydi sbt yi oluşturdu...

yav sen ne adamsın ya adamlar şike yaptılar artık ölçüm yapamıyolar sen hala en iyisi agb idi diyon asıl sen taraflısın ve hiçbir olaya tarafsız bakamıyorsun kesinlikle taraflısın her konuda senin yorumlarını takmıyorum bunu böyle bil

adamlar 500 kişiyle partilerin kaç oy alacağını doğru tahmin ediyor bence o sayı çok fazla en fazla 5000 yeter

yav arkadaş 50 kez anlattım tv izlemeyle seçim anketlerinin alakası yok diye hala aynı şeyler kimin hangi partiye oy vereceği kolay kolay değişmez bende sana her partinin oranını söylerim aşağı yukarı doğru çıkar ne var bunda :D ama tv öyle mi yüzlerce program var dizi falan var insan her zaman aynı şeyleri izlemez vs. vs. tüm ülke ölçülmedikçe reyting meyting hikaye

yav arkadaş 50 kez anlattım tv izlemeyle seçim anketlerinin alakası yok diye hala aynı şeyler kimin hangi partiye oy vereceği kolay kolay değişmez bende sana her partinin oranını söylerim aşağı yukarı doğru çıkar ne var bunda :D ama tv öyle mi yüzlerce program var dizi falan var insan her zaman aynı şeyleri izlemez vs. vs. tüm ülke ölçülmedikçe reyting meyting hikaye

500 kişi seçim için yetiyosa tv de değşkenlik olsa da 5000 yeter :D

Adamların neden göz altına alındığı apaçık ortada.

Hükümet grubu(stv,trt,sbt) sbt'de reytingleri artınca rahatladılar. Tns gelince düşeriz diye korktular ve Tns'yi sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu 3'lü grup hemen emniyete bir emir vermiş ve Tns'nin başlamasına 2 gün kala göz altına aldırmışlar bu kadar basit. :D

Başından beri hükümet grubu Tns'ye de pislik karıştırır dedim nitekim öyle de oldu. Tns'nin başlamasına izin vermeyecekler, verseler de şaibeli damgası yapıştıracaklar.

Reyting sistemi bundan sonra düzelmez, Sbt ile devam...

Sbt de trt ve stv nin yukari cikmasi normal. agb ve tns nufusu 20 binden az olan yerlerde reyting olcmuyor cunku oralarada reklamcilarin satis yapacagi mallarin hepsi gitmiyor...

ama sbt bu kirsal alanlarda da olcum yapiyor. birde denk listesi tam turkiyeyi yansitmiyor cocuk agirlikli aileler secilmis..

boyle olunca sbt de cocuk ve kirsala yonelik programlar yuksek cikiyor..

aslinda tum turkiyedeki kisiler ne izliyora bakmak icin sbt nin yaptigi gibi 20 bin nufusun altindaki yerlerden de denek bulmak lazim.

aslinda sbt daha iyi bir arastirma yapip cocuklu ailer yerine turkiye ortalamasi aileleri bulsa sbt en iyisi.

Adamların neden göz altına alındığı apaçık ortada.

Hükümet grubu(stv,trt,sbt) sbt'de reytingleri artınca rahatladılar. Tns gelince düşeriz diye korktular ve Tns'yi sabote etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu 3'lü grup hemen emniyete bir emir vermiş ve Tns'nin başlamasına 2 gün kala göz altına aldırmışlar bu kadar basit. :D

Başından beri hükümet grubu Tns'ye de pislik karıştırır dedim nitekim öyle de oldu. Tns'nin başlamasına izin vermeyecekler, verseler de şaibeli damgası yapıştıracaklar.

Reyting sistemi bundan sonra düzelmez, Sbt ile devam...

çok doğru bir yorum aynen dediğin şekilde olmuştur ..

yav sen ne adamsın ya adamlar şike yaptılar artık ölçüm yapamıyolar sen hala en iyisi agb idi diyon asıl sen taraflısın ve hiçbir olaya tarafsız bakamıyorsun kesinlikle taraflısın her konuda senin yorumlarını takmıyorum bunu böyle bil

çok üzüldüm bu duruma takas.. sen desteklemesen beni napıcam şimdi yorum bile yapamam :))

Sbt de trt ve stv nin yukari cikmasi normal. agb ve tns nufusu 20 binden az olan yerlerde reyting olcmuyor cunku oralarada reklamcilarin satis yapacagi mallarin hepsi gitmiyor...

ama sbt bu kirsal alanlarda da olcum yapiyor. birde denk listesi tam turkiyeyi yansitmiyor cocuk agirlikli aileler secilmis..

boyle olunca sbt de cocuk ve kirsala yonelik programlar yuksek cikiyor..

aslinda tum turkiyedeki kisiler ne izliyora bakmak icin sbt nin yaptigi gibi 20 bin nufusun altindaki yerlerden de denek bulmak lazim.

aslinda sbt daha iyi bir arastirma yapip cocuklu ailer yerine turkiye ortalamasi aileleri bulsa sbt en iyisi.

türkiyenin üçte biri 18 yaş altı tabi çocuklar da dikkate alınacak

çocuklu ailelerle alakası yok bu durumun cihazların yerleştirildiği deneklerin nasıl seçildiğiyle alakalı bir durum orda tamemen taraflı davranılmış sbt de..

sabah 7 den öğlene kadar hakinmiyet çocuklardadır müge anlı programı hariç çizgi film izlenir bu da listeye yansımak zorunda:D

Iyide takas 100kez anlattik reyting olcumude insanlara ne izlediniz diye sormuyorlar tv ye alet takiyorlar secim anketinde insanlarin kararlari belli evet ama senin mantigla secin anketlerininde de tum ulkeye sormak lazim gerek dogruyu bulnak ıcın nasıl 2 bın kısıye sorup 70 mılyonu oyunu buluyor....

insanlarin kime oy verecegi belliyse ayni mantikla hangi tip insanlarin ne izleyebilecegi bellidir. mesela sen yillardir kurtlar izlersin.... kurtlari mac zamaninda terk eden insanlar belli. avrupai genclerin kurtlarin yuzune bakmayip suskunlar ve ezel vari dizile izledigi belli. yeni yetme lise cagi kizlarin hangi dizi izleyecegi belli iki yildir feriha 10 reytingte.. sehirli eglenmeyi seven kesimin yalan dunyayi izledigi gibi daha onceden ne tur insanlarin ne izleyecegi belli ... iste onemli olan bu tur insanlarin iyi guruplayip evlerine alet yerlestirek....

tns 6 ay 100bin kisiye bu egilimleri bulmak icin anket yapiyorki 4 bın ınsanı dogru bulsun.....