Televizyon İzleme Araştırmaları A.Ş. (TİAK) Genel Müdürü Dursun Güleryüz ve TNS Genel Müdür Yardımcısı Gülen Atabek, kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alındı.
bence en iyi sbt stv-fox-trt gibi kanlların olmaması gerçeği yansıtmıyodu agb de
trt kendisi kaçtı bu saydığın kanallar gerçek ölçümde batacaklarını biliyorlar onun için kaçtılar sbt yide zaten kendileri için kurdular sbt den ne beklenebilirki...
bnm gözlemime göre agb deki kadar düşük değil bu kanalllar
en iyisi agb diyenleri anlayamıyorum adamlar göz göre göre şike yaptılar hala söylediğiniz şeye bakın çok enteresan hiçbiri güvenilir değil zaten reytingler saçma çıkıyor salla gitsin
Ben sahsen SBT'ye güvenmiyorum. Bir çok dizi düsüs yasamis oldu SBT'ye göre.. TRT'nin dizileri, Samanyolu'nun dizileri daha ön plana çikti..
kim diyor gözgöre göre tamamen trt uydurması trt izlenmediğini biliyor çamur atıyor gerçek oranlara sonrada kafasına göre sallıyor sbt yi sonuçları şişirmek için kurdu ama sbt bile yaranamadı trt ye ...
agb nin sonuçları tamamen yalan ve şikeliydi ben foruma kaydolduğum günden beri bunu söylüyordum ve en sonunda haklı çıktım agb denek listesini yapımcılara sızdırdı dahası yok