Valla liderlik umurumda değil şu saatten sonra ilk 3 de olmam bile iyi tahminci olduğumu gösterdi.Ben simdiye kadar sadece bir kere anliklara bakarak degistirdim ve husrana ugradim.
Valla liderlik umurumda değil şu saatten sonra ilk 3 de olmam bile iyi tahminci olduğumu gösterdi.Ben simdiye kadar sadece bir kere anliklara bakarak degistirdim ve husrana ugradim.
İlk 3 ten kolay kolay düşmezsin zaten :😱
Yalnız ben bi türlü 2. olamadım. Ona yanarım![]()
ozaman düzeltilsin
Hayrettin zaten ilk bastan yazdi yanlis hesaplarsam söyleyin düzeltirim diye. herkes kendi oranlarindan sorumlu.
Oranlari hesaplamak kolay gözüksede onca kisininkini hesaplamak yoruyor. 10 tane totalde 10 tane ab de tahmin yapan da var, en azi 3/3 yapan da.
Saygi duymak gerek.
Tablo güncellendi.
Lann hesaplamalarım yanlış çıktıBen %70 Takas da %87.5 tutturmuş ben öyle hesapladım
![]()
baya yanlis![]()
baya yanlis![]()
Lann hesaplamalarım yanlış çıktıBen %70 Takas da %87.5 tutturmuş ben öyle hesapladım
![]()
Sakın SBT'ye göre bakmış olmayasın![]()
Olurmu olur aga bir daha bakayım![]()
Aboo ben sbt ye bakmışım.Sağolasın aga![]()
Düzeltildi.
Bu arada neden bu kadar sert çıktın anlamıyorum. Düzeltebilir misiniz diyebilirdin.
bugün biraz kızgındım ama başka bişeye sana değil gerçektendünde zaten yazmıştım ama düzeltilmediğini görünce bir an öyle yazdım , kusura bakma
![]()