Reyting Tahminleri Yarışması Şubat Ayı Yüzdeleri

%100 mü? 😱

%100 degildir ya, bir tanesi yanlis biliyorum ben.. bir bakayim tekrar ama haksizlik olmasin.. Kontrol edeyim

Ben 11 tahminin 10 tanesini dogru yapmisim @hayret bi şey oran 90.90% olacak.
Davetsiz Misafir TOTAL tahminim tutmamis.

Ayrica @denizz19 'un senin listendeki %81.25'i tekrar kontrol etmeni istiyorum. Fikrimce 18 tahminin 11 tanesini dogru yapmis, böylece %61.11 almis olur. @hayret bi şey

Sok olma hemen @XanTier

Ben 11 tahminin 10 tanesini dogru yapmisim @hayret bi şey oran 90.90% olacak.
Davetsiz Misafir TOTAL tahminim tutmamis.

Ayrica @denizz19 'un senin listendeki %81.25'i tekrar kontrol etmeni istiyorum. Fikrimce 18 tahminin 11 tanesini dogru yapmis, böylece %61.11 almis olur. @hayret bi şey

Sok olma hemen @XanTier

Yeni farkettim. Ben reytingleri deftere not alırken davetsiz misafire , 1.14 değil 1.4 yazmışım. Bu arada Deniz 12 tahmin tutturmuş. %66.66 oluyor onunki.

Valla Hayrettin ne yazıyorsa kabul ediyorum.Düşük de yazsa hiç ben niye düşük aldım diye sormadım . Bir gün yanlış hesaplamış düşük yazmıştı o gün bile hiç bir şey demedim çünkü anlamıyorum bu hesap kitap işinden :D

Hayrettin gayet güzel yapiyor hesaplari. Arada olur öyle. 1.14 ve 1.4 göz kaymasi yapar :)
Valla ben hergün hesapladim benimkileri :) bende sorun yok yani. Bak Hayrettin fazla yazinca aninda düzelttiriyorum, haksizlik olmasin XanTier aga'ya. Hala sansi var :)

Aga @XanTier 7/13 --> 53.84%
Yakamoz-Asi --> 6/14 --> 42.85%

Fark atamamissin, oysa sans vermisim sana 43%'ün altinda almisim, %100 yapsaydin birinciydin... Birinci oldum :D