Reyting Tahminleri | Paşa Gönlüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa 4 puancık alabilmişim dizi çok iyi reytingle başlayamamış ama 2 civarı söylemiştim ben 3 civarında kalmışlar en düşük alanlardan birisi olmuşum 🙂🙂🙂

Başroldeki kız bu işte.. tek senlik bu kız ama burun estetiği dandik olmuş ama senin için problem olmaz )))
niye problem olsun kızın boynuna bak kuğu gibi kız burunla ilgilenen kim bütün olarak değerlendiriyorum ben

@Yakamoz-Asi yok arık 😱 bende mi 1. olmuşum 😱 iki kere yaptın 2 sinde de 1. lik.
bırakıcam artık bu işleri
kılpayı kaçırdım birinciliği @beyazsoy beni yanılttı bilsem daha yüksek söylerdim

peki biz ne olduk ikinci üçüncü yokmu sıralamada bunun gümüş madalyası bronzu kalayı olmalı ?

Yaw bende 35 puanla birinci oldum tabi senin yanlış reyting tahmini sistemine göre yaniltma oluyor ))))

AB'yi tek tutturan benim, yine birinci olamamışım iyimi

Haziran'da yarışma bitince 1.ye süpriz olacak InşAllah.

üçbuçuk dedim hatta fazla söyledim diye düşünüyordum ama daha yüksek almış
Tahmin yaparkende yazmıştım böyle boş diziler TNS'de iyi reyting alıyor diye,o yüzden AB'de yüksek yazmıştım tuttu,sağolsun TNS beni yanıltmadı.

Haziran'da yarışma bitince 1.ye süpriz olacak InşAllah.
birinci olamayacağım için onu sormuyorum zaten üçüncüye yada dördüncüye ne var madalya olarak ?

Tahmin yaparkende yazmıştım böyle boş diziler TNS'de iyi reyting alıyor diye,o yüzden AB'de yüksek yazmıştım tuttu,sağolsun TNS beni yanıltmadı.
ankaranın dikmeni , Küçük Ağa , bu örneklere bakılırsa dediğin doğru bir boynu çıkıklar kötü olmasına rağmen yüksek alamadı sanırım diğer çöpler değer kazandı

Yasak bence daha kaliteli dizi 3 yazmıştım, bu diziye isminide bilmiyorum 4.50 yazdım.

Yasak bence daha kaliteli dizi 3 yazmıştım, bu diziye isminide bilmiyorum 4.50 yazdım.
normalde tam tersi olmalı ?
yani kaliteye göre değerlendirme yapmıyoruz artık reyting tahmininde ?
)

bir dikmen 6 alıyorsa bir yasak 20 almalı

)

Kurt Seyit ve Şura'nın durumuda ortada,bizim millete Black Sails ve Vikings'i getir onunda sıkıcı bulup izlemez.

Kurt Seyit ve Şura'nın durumuda ortada,bizim millete Black Sails ve Vikings'i getir onunda sıkıcı bulup izlemez.
kurt seyit bu hafta yoktu ama bir önceki hafta izledinmi muhteşemdi , üstüste ölümlerin olduğu heyecanın dorukta olduğu bir bölüm ama sonuç ne geldi @Bully nin tıfıl ağası silip süpürdü yine böyle denekllerle neyin tahminini yapalım

bu arada bully e laf geldimi acaba ?
)

Kurt Seyit Küçük Ağa karşısında kaçacak delik arıyor da bulamıyor gibi.

)

Kostume göre mi dizi kaliteli oluyor. Senaryo sıfırın altında sıfır. Bu sene en kötü senaryo kss idi onu bile geçti )))