Biz gönül adsmiyiz Liste de adım olacağına gönüllerde namim olsun yeter. )))denekleri hitler gibi fırına atacaksın anca o zaman reytingler düzelir
listede ismin yok ?
@mrt-06 seni yok saymış![]()
Biz gönül adsmiyiz Liste de adım olacağına gönüllerde namim olsun yeter. )))denekleri hitler gibi fırına atacaksın anca o zaman reytingler düzelir
listede ismin yok ?
gönül adamısında gönüllerde yer almamışsın seni yok saymışlarBiz gönül adsmiyiz Liste de adım olacağına gönüllerde namim olsun yeter. )))
kötü değilde ağır biraz fazlacanayasak çok kötü ya, kostüme göre mi reyting verdin ?![]()
Herkesin gönlünde yer alaazsin ama her listede yer alırsın tercih senin)))gönül adamısında gönüllerde yer almamışsın seni yok saymışlar
kötü değilde ağır biraz fazlacana
iyi derken çöp dizilere göre iki misli iyi demek istedim tıfıla veya boynu çüküklere göre yasak çok kaliteli
ama bir karadayının kalitesine erişemez![]()
Biz gönül adsmiyiz Liste de adım olacağına gönüllerde namim olsun yeter. )))
[HASHTAG]#49[/HASHTAG]. mesajda tablo var.denekleri hitler gibi fırına atacaksın anca o zaman reytingler düzelir
listede ismin yok ?
Destere.
hastag lı mesajı alıntılayamıyoruz neden acaba ?Destere.![]()
Çaylak üye olduğun için olabilir.hastag lı mesajı alıntılayamıyoruz neden acaba ?
çaylaklara hastag yasakmı? dur soralım bilirkişilereÇaylak üye olduğun için olabilir.![]()