niye problem olsun kızın boynuna bak kuğu gibi kız burunla ilgilenen kim bütün olarak değerlendiriyorum benBaşroldeki kız bu işte.. tek senlik bu kız ama burun estetiği dandik olmuş ama senin için problem olmaz )))
kılpayı kaçırdım birinciliği @beyazsoy beni yanılttı bilsem daha yüksek söylerdim@Yakamoz-Asi yok arık 😱 bende mi 1. olmuşum 😱 iki kere yaptın 2 sinde de 1. lik.bırakıcam artık bu işleri
![]()
peki biz ne olduk ikinci üçüncü yokmu sıralamada bunun gümüş madalyası bronzu kalayı olmalı ?Bu haftanın birincileri 35 Puan alarak @Yakamoz-Asi ve @HachiKo oluyor. Tebrikler.
Sonuçlar ilk mesaja eklendi.
@denizz19 @xBUGRAx @ABAY_06 @Çiğdem- @takas @sokak sanati @hayret bi şey @eros @gözlemci @Bully @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60 @sMt45 @Maskeli Fedai @destere @mrt-06
Yaw bende 35 puanla birinci oldum tabi senin yanlış reyting tahmini sistemine göre yaniltma oluyor ))))niye problem olsun kızın boynuna bak kuğu gibi kız burunla ilgilenen kim bütün olarak değerlendiriyorum ben
kılpayı kaçırdım birinciliği @beyazsoy beni yanılttı bilsem daha yüksek söylerdim
peki biz ne olduk ikinci üçüncü yokmu sıralamada bunun gümüş madalyası bronzu kalayı olmalı ?
sen tahmin yapmamışsın nedenki ?Yaw bende 35 puanla birinci oldum tabi senin yanlış reyting tahmini sistemine göre yaniltma oluyor ))))
üçbuçuk dedim hatta fazla söyledim diye düşünüyordum ama daha yüksek almışAB'yi tek tutturan benim, yine birinci olamamışım iyimi![]()
Haziran'da yarışma bitince 1.ye süpriz olacak InşAllah.niye problem olsun kızın boynuna bak kuğu gibi kız burunla ilgilenen kim bütün olarak değerlendiriyorum ben
kılpayı kaçırdım birinciliği @beyazsoy beni yanılttı bilsem daha yüksek söylerdim
peki biz ne olduk ikinci üçüncü yokmu sıralamada bunun gümüş madalyası bronzu kalayı olmalı ?
Tahmin yaparkende yazmıştım böyle boş diziler TNS'de iyi reyting alıyor diye,o yüzden AB'de yüksek yazmıştım tuttu,sağolsun TNS beni yanıltmadı.üçbuçuk dedim hatta fazla söyledim diye düşünüyordum ama daha yüksek almış![]()
birinci olamayacağım için onu sormuyorum zaten üçüncüye yada dördüncüye ne var madalya olarak ?Haziran'da yarışma bitince 1.ye süpriz olacak InşAllah.![]()
ankaranın dikmeni , Küçük Ağa , bu örneklere bakılırsa dediğin doğru bir boynu çıkıklar kötü olmasına rağmen yüksek alamadı sanırım diğer çöpler değer kazandıTahmin yaparkende yazmıştım böyle boş diziler TNS'de iyi reyting alıyor diye,o yüzden AB'de yüksek yazmıştım tuttu,sağolsun TNS beni yanıltmadı.![]()
2. belkide. 3. 4.ye olmaz, ama kocaman tebrik ederiz.birinci olamayacağım için onu sormuyorum zaten üçüncüye yada dördüncüye ne var madalya olarak ?![]()
Yasak bence daha kaliteli dizi 3 yazmıştım, bu diziye isminide bilmiyorum 4.50 yazdım.birinci olamayacağım için onu sormuyorum zaten üçüncüye yada dördüncüye ne var madalya olarak ?
ankaranın dikmeni , Küçük Ağa , bu örneklere bakılırsa dediğin doğru bir boynu çıkıklar kötü olmasına rağmen yüksek alamadı sanırım diğer çöpler değer kazandı![]()
normalde tam tersi olmalı ?Yasak bence daha kaliteli dizi 3 yazmıştım, bu diziye isminide bilmiyorum 4.50 yazdım.![]()
Kurt Seyit ve Şura'nın durumuda ortada,bizim millete Black Sails ve Vikings'i getir onunda sıkıcı bulup izlemez.normalde tam tersi olmalı ?
yani kaliteye göre değerlendirme yapmıyoruz artık reyting tahmininde ?)
bir dikmen 6 alıyorsa bir yasak 20 almalı
kurt seyit bu hafta yoktu ama bir önceki hafta izledinmi muhteşemdi , üstüste ölümlerin olduğu heyecanın dorukta olduğu bir bölüm ama sonuç ne geldi @Bully nin tıfıl ağası silip süpürdü yine böyle denekllerle neyin tahminini yapalımKurt Seyit ve Şura'nın durumuda ortada,bizim millete Black Sails ve Vikings'i getir onunda sıkıcı bulup izlemez.![]()
Kurt Seyit Küçük Ağa karşısında kaçacak delik arıyor da bulamıyor gibi.kurt seyit bu hafta yoktu ama bir önceki hafta izledinmi muhteşemdi , üstüste ölümlerin olduğu heyecanın dorukta olduğu bir bölüm ama sonuç ne geldi @Bully nin tıfıl ağası silip süpürdü yine böyle denekllerle neyin tahminini yapalım
bu arada bully e laf geldimi acaba ?)
Yaptım yahuu ama sen olan şeyi yok sayıp bu Şekilde de dizi izleyeyip begeniyorsan dizilerini tutmaması normal )))sen tahmin yapmamışsın nedenki ?
Totis 3.5
Ab 4.01
Ama dizi tutmaz boynu bukuklerden ne farkı var ki
Kostume göre mi dizi kaliteli oluyor. Senaryo sıfırın altında sıfır. Bu sene en kötü senaryo kss idi onu bile geçti )))normalde tam tersi olmalı ?
yasak çok kötü ya, kostüme göre mi reyting verdin ?normalde tam tersi olmalı ?
denekleri hitler gibi fırına atacaksın anca o zaman reytingler düzelirKurt Seyit Küçük Ağa karşısında kaçacak delik arıyor da bulamıyor gibi.![]()
listede ismin yok ?Yaptım yahuu ama sen olan şeyi yok sayıp bu Şekilde de dizi izleyeyip begeniyorsan dizilerini tutmaması normal )))
https://fav10.net/index.php?posts/1828258