En son tahmin yarışmasında birinci olmuştum.Burada @destere kanıma girdi.
yavaş yavaş dediğimize gelecek sonuç önümüzdeki hafta tahminlerimiz yüzde yüz tutacak
En son tahmin yarışmasında birinci olmuştum.Burada @destere kanıma girdi.
de Getyavaş yavaş dediğimize gelecek sonuç önümüzdeki hafta tahminlerimiz yüzde yüz tutacak
de Get
aa olmuyacak mı olsun ya bırak az kişide olsa katılalımTahminler gecikti zaten dizi geç başlıyor..
tahmin yapanların tahminlerini konuya koysan yine dediğin süre bitmeden tahminde bulunanı eklersin 😵😵😵Tahminler gecikti zaten dizi geç başlıyor..
Zaten öyle yapıcam.tahmin yapanların tahminlerini konuya koysan yine dediğin süre bitmeden tahminde bulunanı eklersin 😵😵😵
Haydi kolay gelsin sana...Zaten öyle yapıcam.Küçük bir işim vardı da.
gerçi ozamanda kopya çekerler amaZaten öyle yapıcam.Küçük bir işim vardı da.
Bak onu unuttum düşünürüz birşeyler. Yarım saat daha bekliyorum 2 kişi kaldı zaten.gerçi ozamanda kopya çekerler ama
evet mesala aklında birşey olmayanlar hazır tahminlere bakıp ona yakın birşey söyler kurtulurBak onu unuttum düşünürüz birşeyler. Yarım saat daha bekliyorum 2 kişi kaldı zaten.
ayy hiç sorma en kötüsüde @destere
evet mesala aklında birşey olmayanlar hazır tahminlere bakıp ona yakın birşey söyler kurtulur
ayy hiç sorma en kötüsüde @destere
ve ben 5 alır demişiz sadeceab 3 abartılı değildi ama totelde abartmışım baya bukadar kötü başlangıc olucağını tahmin edemedim
hahaha yinede seni geçtim bana yetiyor sen 4 puan almışsın ben 6 puan teselli kaynağım oldun bana25 reyting değilde 22.5 reyting alsaydı nerdeyse tutturmuşsunuz derlerdi
kabahat bizde değil küsürat düşük olunca fark fazlaymış gibi görünüyor
topu topu 2.5 reytinglik yanılma yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?