off ya bilmiyodum agaTahminler anliklari görmeden yapiliyor aga![]()
off ya bilmiyodum agabu seferlik kabul edin valla bu dizinin anlıklarına bakmadım
o hayat benim her 2 gruptada 2 virgüllü reyting almış 2 diyen sadece @Yakamoz-Asi
vardı galiba diğer hepimiz ilk haftayı kaybettik![]()
ayoll senle ben rezil olmuşuz zaten birde konusuyorsun sadece biz 5 reyting alır demişizben çok yaklaşmışım kıl payı bişey var tahminimle sonuçlar arasında![]()
ayoll senle ben rezil olmuşuz zaten birde konusuyorsun sadece biz 5 reyting alır demişiz![]()
ben anlamadımki puan almak için 2 reyting alır demek gerekmiyormu şimdi senle bizde puan alıcakmıyız yanıyoo biz tutturmuşuz biz dün ne dedik 5 dedik ee noldu sonuç 2.5 yani demekki yüzde elli tutturmuşuz![]()
ben anlamadımki puan almak için 2 reyting alır demek gerekmiyormu şimdi senle bizde puan alıcakmıyız yanı![]()
ahahaha bence senin hesabında yanlıslık var puan almak için dizi kaç alıyorsa onu bulmak gerekiyo 2 dememiz gerekiyordu yaniaynen biz yüzde 50 tutturduk diğerleri derdine yansın
@mrt-06 şimdi gelip umudumuzun içine etmese iyidirbenim hesap güzel bir hesaptı
![]()
Aga ilk katılmıyorum demiştin.aga onun reyting sistemi hayalidir alışman lazım artık
@mrt-06 bu proje ne zaman çıktı güzelmiş bende katılıyom yaz![]()
Birazdan sonuçları ekleycem.aynen biz yüzde 50 tutturduk diğerleri derdine yansın
@mrt-06 şimdi gelip umudumuzun içine etmese iyidirbenim hesap güzel bir hesaptı
![]()
Birazdan sonuçları ekleycem.![]()
Fark-ı ben 😎Sonuçlar Ilk Mesaja Eklendi.
Ilk tahmin konumuzda en yüksek puanı, 30 puan alarak @Maskeli Fedai ve @Yakamoz-Asi 1. oluyor. Tebrikler.
@xBUGRAx , @denizz19 , @sürgünüm , @hayret bi şey , @HachiKo , @Polat Şaşmaz , @gözlemci , @Ahmad , @eros , @destere , @çiğdem- , @sMt45 , @Bully , @ABAY_06 .
( Hatalı işlem varsa bildiriniz. )
Küçük farkla kaçırdım hep Ezgi Asaroğlu'nun güzelliğinden.Sonuçlar Ilk Mesaja Eklendi.
Ilk tahmin konumuzda en yüksek puanı, 30 puan alarak @Maskeli Fedai ve @Yakamoz-Asi 1. oluyor. Tebrikler.
@xBUGRAx , @denizz19 , @sürgünüm , @hayret bi şey , @HachiKo , @Polat Şaşmaz , @gözlemci , @Ahmad , @eros , @destere , @çiğdem- , @sMt45 , @Bully , @ABAY_06 .
( Hatalı işlem varsa bildiriniz. )