listede sadece senin tahminlerinle yakın benim tahminlerim yine burdada sen çıkmışsın karşıma
![]()
babam yüzünden televizyondan hiç birşey izleyemiyorum kendi dizilerimizi bile netten izleyebiliyorum kurtlar vadisini bilebiz güzelden anlıyoruz işte şıp diye bir bakışta ezgiyi seçtik)
konuda çok güzel bence yokluktan rahatlıkla izlenecek bir dizi pazar günü bişey izlemiyordum buna bakarım arasıra ilginç bir konusu var
başroldeki kız bayağı bir ezilecek üzüleceğiz ama olsun sonunda mutlu olacaktır![]()
Önümüzde çok dizi var.![]()
Daha ilk tahminden uçtun zaten.Elbet benim de ucacagim günler olacak![]()
Daha ilk tahminden uçtun zaten.Yarın en yüksek puan sen de olur gibi.
![]()
Ben fragmandan umutluydum ama olmadıDaha yumurta yok bekliyoruz sabahi![]()
Ben fragmandan umutluydum ama olmadı![]()
babam yüzünden televizyondan hiç birşey izleyemiyorum kendi dizilerimizi bile netten izleyebiliyorum kurtlar vadisini bileher akşam futbol veya basketbool buluyor bıkkınlık getirdi
😵😵😵
hahahah vlla koyar beni kapının önüne hiç şakası yokbaban yokken o kanalları sil![]()
Ya ben de düşük verecektim ama nedense 3'ü geçer diye düşündüm.okadarmı kötü gidiyor ilk bölümde olsa bukadar olucağını kimse tahmin edemedi haliyle ama
@Yakamoz-Asi şuan muciize bir şekilde en şanslı konuma geldi aramızdan![]()
hahahah vlla koyar beni kapının önüne hiç şakası yok![]()
@destere sen baya yüksek vermişsin hayırdır msn'lik bişeymi var![]()
Sbt'de 2-3 civarında gitmiş anlıklarda Tns'de bakalım kaç alıcakbir ezgi var birde konusu güzele benziyor
sinan albayrakda iyi oyuncudur o yüzden yükselttim![]()
Sbt'de 2-3 civarında gitmiş anlıklarda Ts'de bakalım kaç alıcak
Yokya tahammül eder diğer kanallara göre biraz fazla ama onunda bir sınırı vardediğim kadar almasada yüksek bekliyorum .. fox da olduğu için dizi kalkar diye bir korkumda yok nede olsa 1 reytinge kadar tahammül edebiliyor kanal