En son tahmin yarışmasında birinci olmuştum.Burada @destere kanıma girdi.![]()
yavaş yavaş dediğimize gelecek sonuç önümüzdeki hafta tahminlerimiz yüzde yüz tutacak
En son tahmin yarışmasında birinci olmuştum.Burada @destere kanıma girdi.![]()
de Getyavaş yavaş dediğimize gelecek sonuç önümüzdeki hafta tahminlerimiz yüzde yüz tutacak![]()
de Get![]()
aa olmuyacak mı olsun ya bırak az kişide olsa katılalımTahminler gecikti zaten dizi geç başlıyor..
tahmin yapanların tahminlerini konuya koysan yine dediğin süre bitmeden tahminde bulunanı eklersin 😵😵😵Tahminler gecikti zaten dizi geç başlıyor..
Zaten öyle yapıcam.tahmin yapanların tahminlerini konuya koysan yine dediğin süre bitmeden tahminde bulunanı eklersin 😵😵😵
Haydi kolay gelsin sana...Zaten öyle yapıcam.Küçük bir işim vardı da.
![]()
gerçi ozamanda kopya çekerler amaZaten öyle yapıcam.Küçük bir işim vardı da.
![]()
Bak onu unuttum düşünürüz birşeyler. Yarım saat daha bekliyorum 2 kişi kaldı zaten.gerçi ozamanda kopya çekerler ama![]()
evet mesala aklında birşey olmayanlar hazır tahminlere bakıp ona yakın birşey söyler kurtulurBak onu unuttum düşünürüz birşeyler. Yarım saat daha bekliyorum 2 kişi kaldı zaten.
ayy hiç sorma en kötüsüde @destere
evet mesala aklında birşey olmayanlar hazır tahminlere bakıp ona yakın birşey söyler kurtulur
ayy hiç sorma en kötüsüde @destere
ve ben 5 alır demişiz sadeceab 3 abartılı değildi ama totelde abartmışım baya bukadar kötü başlangıc olucağını tahmin edemedim
![]()
hahaha yinede seni geçtim bana yetiyor sen 4 puan almışsın ben 6 puan teselli kaynağım oldun bana25 reyting değilde 22.5 reyting alsaydı nerdeyse tutturmuşsunuz derlerdi
kabahat bizde değil küsürat düşük olunca fark fazlaymış gibi görünüyor
topu topu 2.5 reytinglik yanılma yaptık![]()