Totat ve ab arasında uçmuşsun.ben tahminimi yapmıştımda eklenmemiş
totoş =8
AB = 12
Sana kalsa Boynu Bükükler geçecek nerdeyse Kurt Seyit'i.Ben çok düşük tahmin yapmışım.![]()
Rüyama göre tutmuyor.Sana kalsa Boynu Bükükler geçecek nerdeyse Kurt Seyit'i.Ama belli de olmaz Küçük Ağa'm şans tanımayabilir.
![]()
hepimizin tahminlerini görebiliyorsun kopya çekmen lazımdı 😉😉 ama kopya ihtimaline karşılıkBen çok düşük tahmin yapmışım.![]()
Ben sizden önce yapıyorum ve mutlaka bir yarışmacıya tahminimi söylüyorum hile hurda olmaz bende.hepimizin tahminlerini görebiliyorsun kopya çekmen lazımdı 😉😉 ama kopya ihtimaline karşılık
yarışmaya katılmamanda doğru olurdu tahminleri görüyorsun çünkü biz göremiyoruz![]()
ben olsam kopya çekerdim fazladan puan veririm diye kandırır üyelerden yardım alırdım hahaBen sizden önce yapıyorum ve mutlaka bir yarışmacıya tahminimi söylüyorum hile hurda olmaz bende.![]()
Uçtukmu neOrtalamanin biraz üstünde bir tahmin yapmisim. 10+ reyting verenleri tebrik ediyorum![]()
Ben düşük verdim beni tebrik etmiyor musun?Ortalamanin biraz üstünde bir tahmin yapmisim. 10+ reyting verenleri tebrik ediyorum![]()
Asla.ben olsam kopya çekerdim fazladan puan veririm diye kandırır üyelerden yardım alırdım haha
![]()
Uçtukmu ne![]()
Ben düşük verdim beni tebrik etmiyor musun?
Asla.![]()
Vermeyerek iyilik yaptım ne güzel işte? Yoksa sana kalsa düşürdükçe düşürüyordun tahminini.Düsük verenleri anliklardan sonra görecegim ben
Sen bana tüyo vermedin![]()
Vermeyerek iyilik yaptım ne güzel işte? Yoksa sana kalsa düşürdükçe düşürüyordun tahminini.![]()
Bir ortasını bulamadın şu tahminlerinBu seferde çok tedbirli olmuş.![]()