Totat ve ab arasında uçmuşsun.ben tahminimi yapmıştımda eklenmemiş
totoş =8
AB = 12
Sana kalsa Boynu Bükükler geçecek nerdeyse Kurt Seyit'i. Ama belli de olmaz Küçük Ağa'm şans tanımayabilir.Ben çok düşük tahmin yapmışım.
Rüyama göre tutmuyor. Hem Küçük Osman'a rakip olmak zor.Sana kalsa Boynu Bükükler geçecek nerdeyse Kurt Seyit'i. Ama belli de olmaz Küçük Ağa'm şans tanımayabilir.
hepimizin tahminlerini görebiliyorsun kopya çekmen lazımdı 😉😉 ama kopya ihtimaline karşılıkBen çok düşük tahmin yapmışım.
Ben sizden önce yapıyorum ve mutlaka bir yarışmacıya tahminimi söylüyorum hile hurda olmaz bende.hepimizin tahminlerini görebiliyorsun kopya çekmen lazımdı 😉😉 ama kopya ihtimaline karşılık
yarışmaya katılmamanda doğru olurdu tahminleri görüyorsun çünkü biz göremiyoruz
ben olsam kopya çekerdim fazladan puan veririm diye kandırır üyelerden yardım alırdım hahaBen sizden önce yapıyorum ve mutlaka bir yarışmacıya tahminimi söylüyorum hile hurda olmaz bende.
Uçtukmu neOrtalamanin biraz üstünde bir tahmin yapmisim. 10+ reyting verenleri tebrik ediyorum
Ben düşük verdim beni tebrik etmiyor musun?Ortalamanin biraz üstünde bir tahmin yapmisim. 10+ reyting verenleri tebrik ediyorum
Asla.ben olsam kopya çekerdim fazladan puan veririm diye kandırır üyelerden yardım alırdım haha
Uçtukmu ne
Ben düşük verdim beni tebrik etmiyor musun?
Asla.
Vermeyerek iyilik yaptım ne güzel işte? Yoksa sana kalsa düşürdükçe düşürüyordun tahminini.Düsük verenleri anliklardan sonra görecegim ben
Sen bana tüyo vermedin
Vermeyerek iyilik yaptım ne güzel işte? Yoksa sana kalsa düşürdükçe düşürüyordun tahminini.
Bir ortasını bulamadın şu tahminlerinBu seferde çok tedbirli olmuş.