Hmm anladım.hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göre
Hmm anladım.hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göre
öyle tabi şarkıcılar konu olunca insan güvenemiyoryoksa kendimle alakalı herşeye halkıma güveniyorumHmm anladım.Neyse ben çıkmam gerekiyor kendime çorba yapacağım birde makarna. (Hazır tabii ki)Bir ara bana öğretirsin demi çorba yapmayı hatta makarna da yapmayı öğretmen lazım.
Yaptım yedim de ev yapımı çorba gibi olmuyor cidden.öyle tabi şarkıcılar konu olunca insan güvenemiyoryoksa kendimle alakalı herşeye halkıma güveniyorum
aaa öğretirim tabi ondan kolayı ne var başka kolay yapımlı tariflerde veririm ben sana hadi afiyet olsun
Belki kimseyi elemek istemiyorum sana ne@denizz19 eleme adaylarını göndermeyen bir tek sen kaldın.
Bu kadar sevimli olmak zorunda mısın.Belki kimseyi elemek istemiyorum sana nedur atıyom
Sevimli derken bile içinde çıngıraklı bir yılan öttürüyorsun
Sen forumun kuşusun kuşu.Bende olmasam eğlence yok size. @xemrexxx 😎 [emoji14]ala:
Ya nerden anlıyorsun o kadar gerçekçi söyledim.Sevimli derken bile içinde çıngıraklı bir yılan öttürüyorsun
Sen forumun kuşusun kuşu.
Ya nerden anlıyorsun o kadar gerçekçi söyledim.Hoş Berivan, Gurbet Kadını, Kınalı Kar gibi dizileri izlemiş birisin yılanlar üzerine mastır yapmışsındır haha.
İçimden öyle geçti.Berivan'ı izlediğimi nerden biliyon
Berivan'ı da izledim ondan sordumİçimden öyle geçti.Tamam Asmalı Konak olsun onu izlemeyen yoktur kesin tutturmuşumdur.
Berivan'ı da izledim ondan sordumAsmalı Konak izlememiştim ama geçen yaz netten izledim tüm bölümleri bitirdim
Bilmem bence iyiydiOnun tekrarlarına ben de baktım bence çok abartılmış zamanında.
27 reyting ne demek. Tabii ki fazla.Bilmem bence iyiydiama o kadar Reyting Nasıl almış ilginç
aaa hiç şaşırmadım vlla ayy hadi afiyet olsun sana @batuhankaralarELEMEYE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!
- SON ELEME -
Verilen oylara göre 5 defa yazılan @batuhankaralar ve @apoyta bu hafta elemeye kalmıştır. @Bully ise 2 defa yazılmıştır.
İşte apoyta ve batuhankaralar'ın bugün yapacağı tahminler;
Evli ve Öfkeli (Yerli Dizi - ATV)
TOTAL, AB, ABC1 = 5
O Ses Türkiye (Yarışma - TV8)
TOTAL, AB, ABC1 = 10
Yenilmezler (Yabancı Sinema - Show TV)
TOTAL, AB, ABC1 = 8
İlker Ayrıkla 1-0 (Yarışma - Kanal D)
TOTAL, AB, ABC1 = 9
@Çiğdem- @denizz19 @apoyta @Aserat @Bully @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?