Reyting Tahminleri | 7. Hafta - GALA

hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göre
Hmm anladım.
Neyse ben çıkmam gerekiyor kendime çorba yapacağım birde makarna. (Hazır tabii ki)
Bir ara bana öğretirsin demi çorba yapmayı hatta makarna da yapmayı öğretmen lazım.

Hmm anladım.
Neyse ben çıkmam gerekiyor kendime çorba yapacağım birde makarna. (Hazır tabii ki)
Bir ara bana öğretirsin demi çorba yapmayı hatta makarna da yapmayı öğretmen lazım.
öyle tabi şarkıcılar konu olunca insan güvenemiyoryoksa kendimle alakalı herşeye halkıma güveniyorum

aaa öğretirim tabi ondan kolayı ne var başka kolay yapımlı tariflerde veririm ben sana hadi afiyet olsun

Ben bu işlerden gerçekten anlıyorum sanırım. 😎

Yaptım yedim de ev yapımı çorba gibi olmuyor cidden.

ELEMEYE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!
- SON ELEME -
Verilen oylara göre 5 defa yazılan @batuhankaralar ve @apoyta bu hafta elemeye kalmıştır. @Bully ise 2 defa yazılmıştır.

İşte apoyta ve batuhankaralar'ın bugün yapacağı tahminler;
Evli ve Öfkeli (Yerli Dizi - ATV)
TOTAL, AB, ABC1 = 5
O Ses Türkiye (Yarışma - TV8)
TOTAL, AB, ABC1 = 10
Yenilmezler (Yabancı Sinema - Show TV)
TOTAL, AB, ABC1 = 8
İlker Ayrıkla 1-0 (Yarışma - Kanal D)
TOTAL, AB, ABC1 = 9

@Çiğdem- @denizz19 @apoyta @Aserat @Bully @batuhankaralar

aaa hiç şaşırmadım vlla ayy hadi afiyet olsun sana @batuhankaralar

Evet arkadaşlar final haftası geldi çattı. Kısaca final programı şöyle ;

• Hafta içi tahmin konularının tamamı @mrt-06 tarafından açılacak ve tahmin katsayıları geçen haftalara göre çok değişik olacak. Kısacası @mrt-06 sınırları zorlayacak.
  • Cumartesi günü en düşüşük puan yapan kişi elenecek ve yarışmacı sayısı 4'e düşecek.
  • Kalan 4 kişinin hafta içi yaptıkları puanın %60'ı alınacak.
  • Cumartesi günü son 4 kişi bizlerin belirlediği 10 yapımın tahminini yapacaklar. Bu tahminlerin %40'ı alınacak.
  • Toplamda en yüksek puan yapan kişi ise şampiyon olacak.