Reyting Tahminleri | 7. Hafta - GALA

hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göre :F:F:F
Hmm anladım. :A Neyse ben çıkmam gerekiyor kendime çorba yapacağım birde makarna. (Hazır tabii ki) :F Bir ara bana öğretirsin demi çorba yapmayı hatta makarna da yapmayı öğretmen lazım. :F

Hmm anladım. :A Neyse ben çıkmam gerekiyor kendime çorba yapacağım birde makarna. (Hazır tabii ki) :F Bir ara bana öğretirsin demi çorba yapmayı hatta makarna da yapmayı öğretmen lazım. :F
öyle tabi şarkıcılar konu olunca insan güvenemiyoryoksa kendimle alakalı herşeye halkıma güveniyorum :A:A:A

aaa öğretirim tabi ondan kolayı ne var başka kolay yapımlı tariflerde veririm ben sana hadi afiyet olsun :F:F:F

öyle tabi şarkıcılar konu olunca insan güvenemiyoryoksa kendimle alakalı herşeye halkıma güveniyorum :A:A:A

aaa öğretirim tabi ondan kolayı ne var başka kolay yapımlı tariflerde veririm ben sana hadi afiyet olsun :F:F:F
Yaptım yedim de ev yapımı çorba gibi olmuyor cidden. :F

ELEMEYE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!
- SON ELEME -
Verilen oylara göre 5 defa yazılan @batuhankaralar ve @apoyta bu hafta elemeye kalmıştır. @Bully ise 2 defa yazılmıştır.

İşte apoyta ve batuhankaralar'ın bugün yapacağı tahminler;
Evli ve Öfkeli (Yerli Dizi - ATV)
TOTAL, AB, ABC1 = 5
O Ses Türkiye (Yarışma - TV8)
TOTAL, AB, ABC1 = 10
Yenilmezler (Yabancı Sinema - Show TV)
TOTAL, AB, ABC1 = 8
İlker Ayrıkla 1-0 (Yarışma - Kanal D)
TOTAL, AB, ABC1 = 9

@Çiğdem- @denizz19 @apoyta @Aserat @Bully @batuhankaralar

ELEMEYE KALAN YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!
- SON ELEME -
Verilen oylara göre 5 defa yazılan @batuhankaralar ve @apoyta bu hafta elemeye kalmıştır. @Bully ise 2 defa yazılmıştır.

İşte apoyta ve batuhankaralar'ın bugün yapacağı tahminler;
Evli ve Öfkeli (Yerli Dizi - ATV)
TOTAL, AB, ABC1 = 5
O Ses Türkiye (Yarışma - TV8)
TOTAL, AB, ABC1 = 10
Yenilmezler (Yabancı Sinema - Show TV)
TOTAL, AB, ABC1 = 8
İlker Ayrıkla 1-0 (Yarışma - Kanal D)
TOTAL, AB, ABC1 = 9

@Çiğdem- @denizz19 @apoyta @Aserat @Bully @batuhankaralar
aaa hiç şaşırmadım vlla ayy hadi afiyet olsun sana @batuhankaralar
:F:F:F

Evet arkadaşlar final haftası geldi çattı. Kısaca final programı şöyle ;

• Hafta içi tahmin konularının tamamı @mrt-06 tarafından açılacak ve tahmin katsayıları geçen haftalara göre çok değişik olacak. Kısacası @mrt-06 sınırları zorlayacak. :D
  • Cumartesi günü en düşüşük puan yapan kişi elenecek ve yarışmacı sayısı 4'e düşecek.
  • Kalan 4 kişinin hafta içi yaptıkları puanın %60'ı alınacak.
  • Cumartesi günü son 4 kişi bizlerin belirlediği 10 yapımın tahminini yapacaklar. Bu tahminlerin %40'ı alınacak.
  • Toplamda en yüksek puan yapan kişi ise şampiyon olacak.

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961