Benim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha
Benim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha
son 5 haftadır 1.sıradan inmiyor ayoll galiba bu hafta 3-4 puanla elimden kaçırmısım yapacak birşey yokHelal olsun da, kız asıl istikrar @Aserat adam ilk 2'den hiç çıkmadı.
Kaan senin ismini mi verdi ki nerden biliyorsun. 😱 Benim mesaj kutuma mı girdin kız. A@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha
Bırak bu Ayaş-Sincan ağzını.Oh olsun ona.
Sen bırak bacak kırmayı, kalbimi bile kıramazsın.
umuta öyle demiştin 5.hafta içinBenim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki
Görüyor musun nasıl kindar. Teee 2 hafta önce ki şeyi hatırlıyor. @Bullyumuta öyle demiştin 5.hafta için [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
umuta öyle demiştin 5.hafta için
@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin. İsmimi verirsen de ver ayrıca @batuhankaralar'ı durduracak kişi benden başkası olamaz.Görüyor musun nasıl kindar. Teee 2 hafta önce ki şeyi hatırlıyor. @Bully
@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin. İsmimi verirsen de ver ayrıca @batuhankaralar'ı durduracak kişi benden başkası olamaz.
@mrt-06 aynen kardeşim bizde hiç yoktur öyle şeyler mesela hiç kin tutmam ben. ss
ayy sankı ben kin tutarımda ben @Bully a kıyarmıyım hiç kıyamamGörüyor musun nasıl kindar. Teee 2 hafta önce ki şeyi hatırlıyor. @Bully
Doğru AB'yi tutturan birkaç kişi daha var konuya eksik yazmışım TOTAL'i tutturan yok.@mrt-06 ben Arka Sokaklar'ın Ab'sini tutturdum acaba cuma gününe ait tahminlerime bakamadınız mı?
Pazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de. @Billy Kane de kıl payı gitmişti. .ss@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin. İsmimi verirsen de ver ayrıca @batuhankaralar'ı durduracak kişi benden başkası olamaz.
@mrt-06 aynen kardeşim bizde hiç yoktur öyle şeyler mesela hiç kin tutmam ben. ss
final haftası nasıl olucak bilgi versene ayollPazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de. @Billy Kane de kıl payı gitmişti. .ss
Bu hafta bitsin de yazar etiletlerim.final haftası nasıl olucak bilgi versene ayoll
Sorulması gereken bir soru ben soracaktım siz benden önce davrandınız @mrt-06 biraz bilgi verebilir misiniz!final haftası nasıl olucak bilgi versene ayoll
survivordan sonra kimsenin halka güveni kalmaı bence karıştırma hiç halk birşeydende eksik kalsınBu hafta bitsin de yazar etiletlerim.
Keşke halk oylaması da olsa halk da isim verse.
O zaman yazmayın beni zorla mı yazdırıyorumPazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de. @Billy Kane de kıl payı gitmişti. .ss
Üstte de dediğim gibi, eleme tamamlandıktan sonra etiketleyip bilgi vereceğim.Sorulması gereken bir soru ben soracaktım siz benden önce davrandınız @mrt-06 biraz bilgi verebilir misiniz!
Ama bu halk seni kaç defa ayın favorisi seçti.survivordan sonra kimsenin halka güveni kalmaı bence karıştırma hiç halk birşeydende eksik kalsın
benden yana oldukları zamanalrda duacılarım tabikide orası ayrıÜstte de dediğim gibi, eleme tamamlandıktan sonra etiketleyip bilgi vereceğim.
Ama bu halk seni kaç defa ayın favorisi seçti.
Demekki yarın öbür gün sana oy vermesem en kötü bedduaları edicen.benden yana oldukları zamanalrda duacılarım tabikide orası ayrı
Kader işe Batucum 7 haftadır Özlem Özden'e bağladın.O zaman yazmayın beni zorla mı yazdırıyorum
hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göreDemekki yarın öbür gün sana oy vermesem en kötü bedduaları edicen.
Kader işe Batucum 7 haftadır Özlem Özden'e bağladın.