Benim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha![]()
Benim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha![]()
son 5 haftadır 1.sıradan inmiyor ayoll galiba bu hafta 3-4 puanla elimden kaçırmısım yapacak birşey yokHelal olsun da, kız asıl istikrar @Aserat adam ilk 2'den hiç çıkmadı.![]()
Kaan senin ismini mi verdi ki nerden biliyorsun. 😱 Benim mesaj kutuma mı girdin kız. A@Bully ismini vericem ben ayy şimdi initkam zamanı oda benim ismimi vermişti batuhanın bu pazar akşamıda yemeği belli oldu böyleceklikle hahaha![]()
Bırak bu Ayaş-Sincan ağzını.Oh olsun ona.
Sen bırak bacak kırmayı, kalbimi bile kıramazsın.![]()
umuta öyle demiştin 5.hafta içinBenim senin ismini verdiğimi nerden çıkardın ki![]()
Görüyor musun nasıl kindar.umuta öyle demiştin 5.hafta için [emoji14]pp:[emoji14]pp:[emoji14]pp:
umuta öyle demiştin 5.hafta için![]()
@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin.
@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin.İsmimi verirsen de ver ayrıca @batuhankaralar'ı durduracak kişi benden başkası olamaz.
@mrt-06 aynen kardeşim bizde hiç yoktur öyle şeyler mesela hiç kin tutmam ben. ss
ayy sankı ben kin tutarımda ben @Bully a kıyarmıyım hiç kıyamam
Doğru AB'yi tutturan birkaç kişi daha var konuya eksik yazmışım TOTAL'i tutturan yok.@mrt-06 ben Arka Sokaklar'ın Ab'sini tutturdumacaba cuma gününe ait tahminlerime bakamadınız mı?
Pazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de.@Çiğdem- öyle demiş olabilirim ama naptığımı asla bilemezsin.İsmimi verirsen de ver ayrıca @batuhankaralar'ı durduracak kişi benden başkası olamaz.
@mrt-06 aynen kardeşim bizde hiç yoktur öyle şeyler mesela hiç kin tutmam ben. ss
final haftası nasıl olucak bilgi versene ayollPazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de.@Billy Kane de kıl payı gitmişti. .ss
Bu hafta bitsin de yazar etiletlerim.final haftası nasıl olucak bilgi versene ayoll![]()
Sorulması gereken bir sorufinal haftası nasıl olucak bilgi versene ayoll![]()
survivordan sonra kimsenin halka güveni kalmaı bence karıştırma hiç halk birşeydende eksik kalsınBu hafta bitsin de yazar etiletlerim.
Keşke halk oylaması da olsa halk da isim verse.![]()
O zaman yazmayın beni zorla mı yazdırıyorumPazar günü @batuhankaralar laneti var birinin artık durdurması lazım bence de.@Billy Kane de kıl payı gitmişti. .ss
Üstte de dediğim gibi, eleme tamamlandıktan sonra etiketleyip bilgi vereceğim.Sorulması gereken bir soruben soracaktım siz benden önce davrandınız
@mrt-06 biraz bilgi verebilir misiniz!
Ama bu halk seni kaç defa ayın favorisi seçti.survivordan sonra kimsenin halka güveni kalmaı bence karıştırma hiç halk birşeydende eksik kalsın![]()
benden yana oldukları zamanalrda duacılarım tabikide orası ayrıÜstte de dediğim gibi, eleme tamamlandıktan sonra etiketleyip bilgi vereceğim.
Ama bu halk seni kaç defa ayın favorisi seçti.![]()
Demekki yarın öbür gün sana oy vermesem en kötü bedduaları edicen.benden yana oldukları zamanalrda duacılarım tabikide orası ayrı![]()
Kader işe Batucum 7 haftadır Özlem Özden'e bağladın.O zaman yazmayın beni zorla mı yazdırıyorum![]()
hahah yokk ayoll survivorla etkinlik başka birşey etkinlikte benim kişiliğime göre oy veriliyor survivorda şarkıcılara göreDemekki yarın öbür gün sana oy vermesem en kötü bedduaları edicen.
Kader işe Batucum 7 haftadır Özlem Özden'e bağladın.![]()