Hala kazanabilirsin bak vadikızına 100 almış![]()
yine 3.4.sıradayım diye aheste aheste bakıyorum vay be ne güzel tahminler etmişim
öyee
Hala kazanabilirsin bak vadikızına 100 almış![]()
Böyle devam 1.lik tacını sana verelimay ben şok oldum 100 puanla birinci olmuşum yaa beklemiyorumda hiç
yine 3.4.sıradayım diye aheste aheste bakıyorum vay be ne güzel tahminler etmişim
öyee
Böyle devam 1.lik tacını sana verelim![]()
Noldu daha geçen Deniz'e yarışmayı 1 ay sonra bitir de bana yetişsinler diyordun, şimdi bu moda geldin.Sana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var ya
Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik@Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu is
![]()
![]()
Sen rahat ol bugün liderligini alacam elindenNoldu daha geçen Deniz'e yarışmayı 1 ay sonra bitir de bana yetişsinler diyordun, şimdi bu moda geldin.
![]()
Korkma titre, karşında Bully var senin.![]()
Ben rüzgarı arkama aldım artık kimse tutamaz beni.Sen rahat ol bugün liderligini alacam elinden![]()
Bu hatfa yüksek veririm dua edersin o zaman gecerim seniBen rüzgarı arkama aldım artık kimse tutamaz beni.Nedense Gökhan'a 4 puan verdikten sonra seni geçmeye başladım, beddua mı ettim acaba naptım
![]()
Salı günü bir Meksikalı lider olmuş çok sevindim , lanet olası federaller bu sefer kaybetmiş. @vadikızı
İnşallah aga puanı bir görelim de heleBu hatfa yüksek veririm dua edersin o zaman gecerim seni![]()
Hanımefendi biraz amerikan söylem yaptım size espiri anlamında , kötü bir söylem değil.bu ne demek şimdi sen ne demek istiyosun yahu
Hanımefendi biraz amerikan söylem yaptım size espiri anlamında , kötü bir söylem değil.
Uçmuşum.
Açıldım açıldım daha beni kimse durduramaz.Uçur bizi Atacan![]()
Güveniyorum sana daha önünde koskoca 9 gün var yardır ve geçAçıldım açıldım daha beni kimse durduramaz.![]()
Şimdi birde entrika düşünüyorum @Bully'nin internetini kesersem 9 gün tahmin yapamaz ve zirveden iner.Güveniyorum sana daha önünde koskoca 9 gün var yardır ve geç![]()
Bence onun sürekli gittiği Kardeşler İskender'e git ve yemeğine zehir at kesin çözümŞimdi birde entrika düşünüyorum @Bully'nin internetini kesersem 9 gün tahmin yapamaz ve zirveden iner.![]()
Yok o fazla olur.Bence onun sürekli gittiği Kardeşler İskender'e git ve yemeğine zehir at kesin çözüm![]()
Bilmem aklıma ilk o geldiYok o fazla olur.Kardeşler İskender nedir ayrıca.
![]()