Reyting Tahminler - 16.Gün | 22 Kasım Salı

Haklısın kazanabilirim.:Z

Ayben benim kurbanım oldun sende.:A
Sana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var ya :F
Umutsuzluğa düşme daha hiçbir şey belli olmadı o kadar söyleyeyim :D

Günlük ortalama 100 alırsan neden olmasın :A
Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik :A @Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu is :A :A

Kazanana göre mi ödül o zaman @Bully sen safsındır kazanırsan 5'in 1'i falan öyle şeyler düşer sana.:A Bence kazanma.

Sana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var ya :F

Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik :A @Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu is :A :A

Bu akşam bully'den taktik isteyeyim o zaman ben.:A

Son düzenleme:
Puanlarimiz yakin ama Bully öne gecti su anda geriye düsme psikolojisini kaldiramam ben :A eger bugün de ondan yüksek alamazsam bu is zor gibi :A
Yahu saçmalama bugün sağlam bir tahmin yap kazan :A

Kazanana göre mi ödül o zaman @Bully sen safsındır kazanırsan 5'in 1'i falan öyle şeyler düşer sana.:A Bence kazanma.

Bu akşam bully'ye taktik vereyim o zaman ben.:A
Yoo normalde bir ödül yok ama düşünürüz :A

Bu akşam bully'den taktik isteyeyim o zaman ben.:A
Yok yok bully e tüyo ver onun düsük almasini sagla :A :A
Yahu saçmalama bugün sağlam bir tahmin yap kazan :A

Yoo normalde bir ödül yok ama düşünürüz :A
Bugün de Dirilis var hic güvenemiyorum o diziye bir hafta 3 reyting artip diger hafta 3 reyting düsüyor yine iyi puan cikaramayabilirim :A