Hala kazanabilirsin bak vadikızına 100 almış
Haklısın kazanabilirim.
Gitti sampiyonluk
@sokak sanati sana demistim Anne'yi yükseltmeyelim diye senin yüzünden sampiyon olamayacam @Bully farki aciyor iyice
Ayben benim kurbanım oldun sende.
Hala kazanabilirsin bak vadikızına 100 almış
Gitti sampiyonluk
@sokak sanati sana demistim Anne'yi yükseltmeyelim diye senin yüzünden sampiyon olamayacam @Bully farki aciyor iyice
Umutsuzluğa düşme daha hiçbir şey belli olmadı o kadar söyleyeyimGitti sampiyonluk
Günlük ortalama 100 alırsan neden olmasınHaklısın kazanabilirim.
Umutsuzluğa düşme daha hiçbir şey belli olmadı o kadar söyleyeyim
Günlük ortalama 100 alırsan neden olmasın
Sana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var yaHaklısın kazanabilirim.
Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik @Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu isUmutsuzluğa düşme daha hiçbir şey belli olmadı o kadar söyleyeyim
Günlük ortalama 100 alırsan neden olmasın
Senin önceki puanlarında da çok yükseklerin var benceSana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var ya
Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik @Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu is
Puanlarimiz yakin ama Bully öne gecti su anda geriye düsme psikolojisini kaldiramam ben eger bugün de ondan yüksek alamazsam bu is zor gibiSenin önceki puanlarında da çok yükseklerin var bence
Sana ne lazım
Sana tüyo verecek olan bendim ama neden senin tüyonu aldim anlamadim bir anda olayi tersine cevirdin var ya
Geriye düstükten sonra öne gecmem zor artik @Bully e darbe yapmak lazim baska türlü olmayacak bu is
Yahu saçmalama bugün sağlam bir tahmin yap kazanPuanlarimiz yakin ama Bully öne gecti su anda geriye düsme psikolojisini kaldiramam ben eger bugün de ondan yüksek alamazsam bu is zor gibi
Yoo normalde bir ödül yok ama düşünürüzKazanana göre mi ödül o zaman @Bully sen safsındır kazanırsan 5'in 1'i falan öyle şeyler düşer sana. Bence kazanma.
Bu akşam bully'ye taktik vereyim o zaman ben.
Yahu saçmalama bugün sağlam bir tahmin yap kazan
Yoo normalde bir ödül yok ama düşünürüz
Egoma ters düşüyorsun çek git burdanSenin egonu tatmin etmek için mi yarışıyoruz biz.😡
Yok yok bully e tüyo ver onun düsük almasini saglaKazanana göre mi ödül o zaman @Bully sen safsındır kazanırsan 5'in 1'i falan öyle şeyler düşer sana. Bence kazanma.
Bu akşam bully'den taktik isteyeyim o zaman ben.
Bugün de Dirilis var hic güvenemiyorum o diziye bir hafta 3 reyting artip diger hafta 3 reyting düsüyor yine iyi puan cikaramayabilirimYahu saçmalama bugün sağlam bir tahmin yap kazan
Yoo normalde bir ödül yok ama düşünürüz
Yok yok bully e tüyo ver onun düsük almasini sagla
Bugün de Dirilis var hic güvenemiyorum o diziye bir hafta 3 reyting artip diger hafta 3 reyting düsüyor yine iyi puan cikaramayabilirim
Egoma ters düşüyorsun çek git burdan
Tamam ben senin isine karismiyim sen ona kötü tahmin yaptir da gerisi önemli degilSaf sen bana taktik verirken benden taktik aldın onuda aynı tongaya düşeceğim
Tamam o zaman gidiyorum bir daha tahmin yapmam.
Tamam ben senin isine karismiyim sen ona kötü tahmin yaptir da gerisi önemli degil
Ben mi acayim tamam yaz iste yardim etsin ben ne yapacamKonuyu sen aç ama şimdi ben profiline yazacağım bana yardım et diye.
Nasıl istersen insanların sokak sanatı korktu kaçtı demesine tahammül edebileceksen ilerde solda kapıSaf sen bana taktik verirken benden taktik aldın onuda aynı tongaya düşeceğim
Tamam o zaman gidiyorum bir daha tahmin yapmam.
Nasıl istersen insanların sokak sanatı korktu kaçtı demesine tahammül edebileceksen ilerde solda kapı
Ben mi acayim tamam yaz iste yardim etsin ben ne yapacam
Güle güleYok çekildim sıkıcı program ayrıca sende git dedin. Boşa zaman harcıyordum.
Sen bana tam puan Ver MS'de.
13+ verecez iste daha ne istiyorsun sen hallet bu isiYok çekildim sıkıcı program ayrıca sende git dedin. Boşa zaman harcıyordum.
Sen bana tam puan Ver MS'de.