2.olmuşum.. tahmınımız çıktıBu hafta 1. sen olacaksın![]()
@Aserat
Ben tahmin etseydim ben de 3 grupta 5'li oran düşünmüştüm. Üstlerde olurmuşum yine ama dün aşırı yoğundum, kaynadı arada![]()
2.olmuşum.. tahmınımız çıktıBu hafta 1. sen olacaksın![]()
@Aserat
Ben tahmin etseydim ben de 3 grupta 5'li oran düşünmüştüm. Üstlerde olurmuşum yine ama dün aşırı yoğundum, kaynadı arada![]()
tebrıkler kardeşim ..bende özume geri dondum 2.yimA a iyi bir sıra bekliyordum ama özüme dönmüşüm.![]()
Teşekkürler, altlarda olmak da bir başarı.tebrıkler kardeşim ..bende özume geri dondum 2.yim
sondan 1.olmakda guzel kardeşim..varya 60 ı hesapladımda 1.olurum diye düşündüm afet 1.ci çıktı...2 cilik guzel ..alev alevde 2.dim..bende özüme döndum.saol tskler kardeşim..Teşekkürler, altlarda olmak da bir başarı.
Tebrikler ben 1. olmanı bekliyordum da 2.lik de iyidir.
Aynen geçen sefer Survivor'da 2. olmuştum zaten.sondan 1.olmakda guzel kardeşim..varya 60 ı hesapladımda 1.olurum diye düşündüm afet 1.ci çıktı...2 cilik guzel ..alev alevde 2.dim..bende özüme döndum.saol tskler kardeşim..![]()
totalı bilen benım.yaklaşamamışsın bileTotal'i tek bilen ben olmuşum![]()
Keşke ABC1'i biraz düşürseydim, yine de üçüncü sıra iyi oldu
![]()
SURVİVORU SONDAN MI İLKDENMİ 2.SİN UNTTUMAynen geçen sefer Survivor'da 2. olmuştum zaten.
Alev Alev'de 2. olduğunu bilmiyordum, çok iyiymiş.![]()
Baştan 2.yim.totalı bilen benım.yaklaşamamışsın bile
------
SURVİVORU SONDAN MI İLKDENMİ 2.SİN UNTTUM
TEBRIKLER O ZAMAN KARDEŞİM .bende 7 yapmıştım tahmınımBaştan 2.yim.![]()
Çok teşekkürler.TEBRIKLER O ZAMAN KARDEŞİM .bende 7 yapmıştım tahmınım
rica ederim veteranda totalı bilen benım demiş asıl bilen benımde : @DosiÇok teşekkürler.
Tek tam puanı o almış, yani aslında dediği doğru.rica ederim veteranda totalı bilen benım demiş asıl bilen benımde : @Dosi
o 5 90 ben 5.25 fazla yaklaşan benım o değilTek tam puanı o almış, yani aslında dediği doğru.
Total 5,79 yani senden daha yakıntotalı bilen benım.yaklaşamamışsın bile
------
SURVİVORU SONDAN MI İLKDENMİ 2.SİN UNTTUM
5.90 5.79 a daha yakın onun farkı 0.11 seninki 0.54.o 5 90 ben 5.25 fazla yaklaşan benım o değil
ben 2.yım o 3. 5.25 newrde 5 90 nerdeTotal 5,79 yani senden daha yakın
Yalnız o genel sıralama ve üstte aradaki farkları açıkladım.ben 2.yım o 3. 5.25 newrde 5 90 nerde
@Veteran totali yaklaştım demiş totalde 5,79 aldı dizi 5,90 demiş sen 5,25 yani total grupta o yakın sen AB ve ABC daha iyi yapmışsın o Totaliben 2.yım o 3. 5.25 newrde 5 90 nerde
tm şimdi anladım saol...tskler anldım şimdi@Veteran totali yaklaştım demiş totalde 5,79 aldı dizi 5,90 demiş sen 5,25 yani total grupta o yakın sen AB ve ABC daha iyi yapmışsın o Totali
sende saol anldımYalnız o genel sıralama ve üstte aradaki farkları açıkladım.