Sen benden çalmışsındır ReytingleriNe diyorsun be, tek değilsinki de - do yani alfabeye göre sıralamış @Aserat
Sen benden çalmışsındır ReytingleriNe diyorsun be, tek değilsinki de - do yani alfabeye göre sıralamış @Aserat
Okadar kişi arasında sadece seni seçmiş olmam bile zirvelik bir tahminmişSen benden çalmışsındır Reytingleri
Bende Akıncı nın totalini gözünden vurmuşumSon Yaz'da totali gözünden vurmuşum.
Akıncı'da millet o kadar kötü tahminler yapmış ki benim alakasız oranlarım üstte kalmış.
Hiç Bizim Mecnun'a güvenilir mi?Son Yaz mahvetmiş beni
@MEnes Sana güvendik olm
Fena bir oran almamış ama biraz daha artırması lazım. Diziyi de izledim gerçekten kalite kokan çok akıcı bir iş olmuş. Uzun süren, reyting sorunu yaşamayan ve hikayesinin sonuna kadar özgürce anlatıldığı bir iş olması dileğiyle...Son Yaz mahvetmiş beni
@MEnes Sana güvendik olm
Şimdiden geçmiş olsun çünkü sen izliyorsan o sorun mutlaka yaşanacak.Fena bir oran almamış ama biraz daha artırması lazım. Diziyi de izledim gerçekten kalite kokan çok akıcı bir iş olmuş. Uzun süren, reyting sorunu yaşamayan ve hikayesinin sonuna kadar özgürce anlatıldığı bir iş olması dileğiyle...
Yani şuan aktif izlediğim dizilerde öyle bir sorun yaşamıyorum... Bu kadar yerli iş izlemem pek normal değil ama izliyorum yani... Çukur, Ramo, Arıza hiçbirinde reyting sorunu yok... Ya da düşük olsa bile devam ediyorlar bir şekilde sonuçta... Bunda da öyle ummaktan başka çarem yok...Şimdiden geçmiş olsun çünkü sen izliyorsan o sorun mutlaka yaşanacak.
En son Öğretmen kazası var galiba tekYani şuan aktif izlediğim dizilerde öyle bir sorun yaşamıyorum... Bu kadar yerli iş izlemem pek normal değil ama izliyorum yani... Çukur, Ramo, Arıza hiçbirinde reyting sorunu yok... Ya da düşük olsa bile devam ediyorlar bir şekilde sonuçta... Bunda da öyle ummaktan başka çarem yok...
İzlediğin 20 diziden 3 tanesi tutmuş aman ne iyi istatistik.Yani şuan aktif izlediğim dizilerde öyle bir sorun yaşamıyorum... Bu kadar yerli iş izlemem pek normal değil ama izliyorum yani... Çukur, Ramo, Arıza hiçbirinde reyting sorunu yok... Ya da düşük olsa bile devam ediyorlar bir şekilde sonuçta... Bunda da öyle ummaktan başka çarem yok...
Yok yok aşağıda @Aserat ın da belirtitği gibi izlediğim birçok dizi erken final yaptı. Bu sadece Öğretmen'le sınırlanamaz...En son Öğretmen kazası var galiba tek
Bu istatistiğin sorumlsunun ben olmadığımı çoook iyi biliyorsun... Ekranlarda reytingi yüksek olan işleri de görüyoruz... Aaah Tv denekleri, ah...İzlediğin 20 diziden 3 tanesi tutmuş aman ne iyi istatistik.