Teşekkürler, ben de seni tebrik ederim.
@Aserat Aslında daha ayrıntılı sıralayabilirsin bence. Mesela birden fazla kişi 2. ve ya 3. olmuşsa, en yakın tahmini yapanları daha öne geçirebilirsin.
Teşekkürler, ben de seni tebrik ederim.
Teşekkür ettim ben de.Teşekkürler, ben de seni tebrik ederim.
@Aserat Aslında daha ayrıntılı sıralayabilirsin bence. Mesela birden fazla kişi 2. ve ya 3. olmuşsa, en yakın tahmini yapanları daha öne geçirebilirsin.
Ben de seni tebrik ederim.Tebrik ederim, beni az bir farkla geçmişsin. @RevaN
Aynen Enes'im.16 puanla ikinci olarak şovumu yapmışım resmen Kaan'ım.
Her bu yarışmaya baktığımda emeklilik yaşımın geldiğini hissediyorum.
Düşük yazmış olsanda yinede şovunu yapmışsın ortak 😎
Ben de teşekkür ediyorum Enes'im, meslek sırrı. Aslında daha yüksek vermek istedim Baraj'a ama diğer yarışmadaki dengeleri de düşünerek veremedim. Neyse ki tutturan olmamışBu arada ben de seni tebrik ediyorum Kaan'ım, asla alt sıralara gitmiyorsun.
Onu ben de merak ediyorum, @Aserat gereken açıklamayı yapar bence.
Ben de teşekkür ediyorum Enes'im, meslek sırrı. Aslında daha yüksek vermek istedim Baraj'a ama diğer yarışmadaki dengeleri de düşünerek veremedim. Neyse ki tutturan olmamış
(Yapmadı )
hatice değilde neticenin önemi bir kez daha kanıtlandı bu vesileyleTeşekkür ediyorum Dosi hanım, pek şov sayılmaz ama olsun. Sıralama olarak üstlerde kalmışım, FOX dizilerinin tahminleri konusunda hep patladık bu sezon.
Onu düşündüm ama mesela biri Total'de diğeri AB'de daha yakın yapmış olabiliyor o yüzden o kadar detaylı sıralamak biraz zor. Alfabetik sıra daha adil gibi şimdilik.Teşekkürler, ben de seni tebrik ederim.
Aynen Enes'im.
Bu arada bu yarışma nereye bağlanacak merak etmekteyim. Toplam sonuçları açıklayacak mısın sezon sonunda @Aserat
Sezon kazasız belasız bitsin de bakılır ona.Bu arada ben de seni tebrik ediyorum Kaan'ım, asla alt sıralara gitmiyorsun.
Onu ben de merak ediyorum, @Aserat gereken açıklamayı yapar bence.
hatice değilde neticenin önemi bir kez daha kanıtlandı bu vesileyle
Sıralama önemli bu yarışmade. Diğeri gibi toplam puanlar olmayacağı için ve bir kerelik tahmin yarışması olduğu için ideal sonuca ulaşmışsın
O kadar detaya girme ya. Farkları topla en düşük olanı üst sıraya yerleştir.Onu düşündüm ama mesela biri Total'de diğeri AB'de daha yakın yapmış olabiliyor o yüzden o kadar detaylı sıralamak biraz zor. Alfabetik sıra daha adil gibi şimdilik.
Sezon kazasız belasız bitsin de bakılır ona.