Reyting Tahmin Yarışması #222 | 'Uzak Şehir' Nasıl Başlar?

Her reytingin ki farklı ya ondan. Bana az puan gelmiş ab de çok az almış o etkiledi :D
Evet şimdi anladım. Dizi totalde 5i geçmiş, ben dahil yukarı sıradakiler 3 bandında oylamış diziyi. Bizim oyların daha gerçekçi olması kafama yatmadı :X

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Evet şimdi anladım. Dizi totalde 5i geçmiş, ben dahil yukarı sıradakiler 3 bandında oylamış diziyi. Bizim oyların daha gerçekçi kafama yatmadı :X
3 reyting var ya 3 ü de oylamaya dahil oluyor o yüzden öyle gelmiş puanlar. Büyük emek var konuda hesaplama işi felan @Aserat emeğine sağlık

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
3 reyting var ya 3 ü de oylamaya dahil oluyor o yüzden öyle gelmiş puanlar. Büyük emek var konuda hesaplama işi felan @Aserat emeğine sağlık
Ellerine sağlık @Aserat yıllardır büyük ölçüde 3 üye forumun reyting tv haberleri konularını göğüslüyorlar. Forumun tanınma sebebi bu konular. :X

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Tanınma sebebi değil de şu an sırtlayan kısım diyelim eskiden TV reytingi mi vardı :D
Tabi eskiden vardı :D FF`in tanınma sebebi kesinlikle reytingler. Üye olanların çoğu reytinglere bakarken üye olmuştur. @bazinga açıyordu reyting konularını düşün o dönemki TV reytingi merakını :A

Tabi eskiden vardı :D FF`in tanınma sebebi kesinlikle reytingler. Üye olanların çoğu reytinglere bakarken üye olmuştur. @bazinga açıyordu reyting konularını düşün o dönemki TV reytingi merakını :A
O işte ondan sonraki geçiş dönemi. İllaki vardır ama bu kadar tek başına sirtlamiyordu :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.