RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Seni geçsem yeter bana. Dizi felan da izlemiyorum türk olarak fazla ama sallama yeteneğim kuvvetliSadece beni değil herkesi geçmişsin gibi gözüküyor kardeşim![]()
Seni geçsem yeter bana. Dizi felan da izlemiyorum türk olarak fazla ama sallama yeteneğim kuvvetliSadece beni değil herkesi geçmişsin gibi gözüküyor kardeşim![]()
3.90
2.50
3.30
T 4
Ab 3.62
Abc1 3.35
3.80
3.90
3.99
Total : 3,65
AB : 2,88
ABC1 : 3,41
3.45
2.80
2.79
Total : 3,70
AB : 3,30
ABC1 : 3,50
2.9
3
3.1
total: 3.09
ab: 2.43
abc2: 2.77
3.78
3.76
3.90
4.15 tumgruplar
TOTAL 3.75
AB 2.65
ABC1 3.20
Kimsenin tahminine bakmadan tahmin yapıyorum sonra çaldı felan diyor @S.G.A.T.
Total 4
Ab 4.2
Abc 4.5
Total: 4.12
AB: 3.27
ABC1: 3.79
3.90
2.72
3.13
Total 3,65
Ab 2,65
Abc1 3,45
ben de onu anlamadım. puanlama sistemini çözmeye çalışıyorum@S.G.A.T. hani herkesi geçmiştim sonuncu olmuşum brreh 🤒
Her reytingin ki farklı ya ondan. Bana az puan gelmiş ab de çok az almış o etkilediben de onu anlamadım. puanlama sistemini çözmeye çalışıyorum
Evet şimdi anladım. Dizi totalde 5i geçmiş, ben dahil yukarı sıradakiler 3 bandında oylamış diziyi. Bizim oyların daha gerçekçi olması kafama yatmadıHer reytingin ki farklı ya ondan. Bana az puan gelmiş ab de çok az almış o etkiledi![]()
3 reyting var ya 3 ü de oylamaya dahil oluyor o yüzden öyle gelmiş puanlar. Büyük emek var konuda hesaplama işi felan @Aserat emeğine sağlıkEvet şimdi anladım. Dizi totalde 5i geçmiş, ben dahil yukarı sıradakiler 3 bandında oylamış diziyi. Bizim oyların daha gerçekçi kafama yatmadı![]()
Tanınma sebebi değil de şu an sırtlayan kısım diyelim eskiden TV reytingi mi vardıEllerine sağlık @Aserat yıllardır büyük ölçüde 3 üye forumun reyting tv haberleri konularını göğüslüyorlar. Forumun tanınma sebebi bu konular.![]()
Tabi eskiden vardıTanınma sebebi değil de şu an sırtlayan kısım diyelim eskiden TV reytingi mi vardı![]()
O işte ondan sonraki geçiş dönemi. İllaki vardır ama bu kadar tek başına sirtlamiyorduTabi eskiden vardıFF`in tanınma sebebi kesinlikle reytingler. Üye olanların çoğu reytinglere bakarken üye olmuştur. @bazinga açıyordu reyting konularını düşün o dönemki TV reytingi merakını
![]()
Reytinglerle tanıdık diğer bölümlerle sevdik forumuO işte ondan sonraki geçiş dönemi. İllaki vardır ama bu kadar tek başına sirtlamiyordu![]()